Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Galatasaray transfer, Galatasaray Tarık Çamdal - Galatasaray Haberleri
        1

        HTSPOR/Erhan TELLİ
        Yeni sezon öncesinde toplam 10 oyuncusunu kadro dışı bırakarak büyük bir temizlik operasyonuna başlayan G.Saray, gözünü yeniden yerli pazarına çevirdi.

        2

        Sarı-Kırmızılı kulübün Başkanı Ünal Aysal, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan’ı bizzat arayarak, Tarık Çamdal ve Erkan Zengin’i resmen istedi. 10 milyon Euro talep edilen iki oyuncu için de 5 milyon Euro’nun yanı sıra kadro dışı bırakılan 10 isimden 2’si bonservisiyle, önerdi. Başta Dany olmak üzere bir oyuncunun da kiralık verilebileceği bildirildi.

        3

        ONTİVERO DA GÜNDEMDE
        Hoşçan, Nordin Amrabat’la birlikte Ontivero’yu isterken, Prandelli’nin kadroda tutmayı düşündüğü Faslı oyuncu yüzünden Aysal geri adım attı.

        4

        Aysal’ın, Avusturya kampından sonra Prandelli’nin raporuna göre yanıt vereceklerini ilettiği bildirildi. 5 yabancı kuralı nedeniyle iç piyasaya yönelen Sarı-Kırmızılılar, Trabzonspor’dan alınan Olcan Adın’ın ardından Tarık ve Erkan’ı da kadroya katıp yerli oyuncu grubunun kalitesini artırmayı planlıyor.

        5

        TAKASA YILLIK ÜCRET ENGELİ
        Eskişehir Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, G.Saray’dan Sabri, Eboue, Gökhan Zan gibi isimlere sıcak bakabileceğini yönetime iletti.

        6

        Ancak bu oyuncuların yıllık ücretinin yüksek olduğu düşünülerek, sadece Amrabat için (1.2 milyon Euro alıyor) böyle bir fedakarlığın yapılabileceği iletildi.

        7

        Dany’yi de elden çıkarmak isteyen G.Saray, 1.2 milyon Euro’luk ücreti nedeniyle gönderecek yer bulamıyor.

        8

        KADRO DIŞI KALANLAR
        - Sabri Sarıoğlu
        - Emmanuel Eboue
        - Dany Noenkeu
        - Ontivero
        - Gökhan Zan
        - Yiğit Gökoğlan
        - Sercan Yıldırım
        - Engin Baytar
        - Endoğan Adili
        - Kaan Baysal

        9

        KİRALANMASI DÜŞÜNÜLENLER
        - İbrahim Coşkun
        - Oğuzhan Kayar
        - Umut Gündoğan
        - Furkan Özçal

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ