Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Fenerbahçe transfer, Galatasaray transfer, Beşiktaş transfer, rekor bonservis - Trabzonspor Haberleri
        1

        Kaliteli bir yabancı forvet arayan Trabzonspor, Beşiktaş'ın da talip olduğu Yunan golcüyü istiyor. (AMK)

        2

        Beşiktaş teknik heyeti Ricardo Costa'ya onay verdi. 33'lük yıldızın menajerine, "Bonservis sorununu kendiniz çözün, anlaşalım" mesajı gitti. (AMK)

        3

        Corintians'lı Pato'nun ardından Ekvador Milli Takımı'nın golcüsü Enner Valencia da Fenerbahçe'nin gündemine geldi. (FOTOMAÇ)

        4

        Yabancı transferine yelken açan Trabzonspor'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Orta sahaya yıldız oyuncu almak isteyen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Essien için kesenin ağzını açtı. Halilhodzic'in onay vermesi halinde resmi adımlar atılacak. (FANATİK)

        5

        Galatasaray'ın yeni hocası Prandelli ile başkan Ünal Aysal golcü transferi için bir kez daha biraraya geldi. İkili, B planı olarak Fiorentina'nın Alman golcüsü Mario Gomez'de karar kırıldı. (FOTOMAÇ)

        6

        Beşiktaş 10 numara transferini İngiltere kampına yetiştirme kararı aldı. Yönetim, Arjantinli Manuel Lanzini'ye odaklandı. (AMK)

        7

        Uzun süredir İsrailli oyuncu Natkho'nun peşinde olan Fırtına, bu kez mutlu sona yakın. (FOTOMAÇ)

        8

        Siyah-beyazlıların listesindeki bir numaralı isim Mitroglou'ydu. Ancak dün gelen haber Beşiktaş'ın rotasının değişmesine neden oldu. Bu gelişme üzerine bir diğer Yunan forvet Samaras'la temasa geçildi. (FANATİK)

        9

        Yeni sezon öncesi transferde yine hareketli günler yaşayan Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın da listesinde yer alan Eskişehisporlu oyuncu Tarık Çamdal'a kanca attı. (FANATİK)

        10

        Daha önce Katar'dan 12 milyon avroya yakın bir teklif aldığı belirtilen Moussa Sow için bu kez de Monaco devreye girdi. Radamel Falcao'nun olası ayrılığına karşılık hazırlık yaptığı ifade edilen Monaco'nın Senegalli yıldızı transfer listesine aldığı ve 15 milyon avroluk bir teklif ile Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı iddia edildi.

        (Sporx)

        11

        Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli'nin İtalya Milli Takımı'ndan birkaç oyuncuyu sarı kırmızılı ekibe katmak istediği, önceliği Giovinco'ya verdiği iddia edildi. İtalya basınında yer alan iddiaya göre, Juventus kulübü, 27 yaşındaki futbolcu için Galatasaray'ın teklifini dinleyeceği ve anlaşma sağlanması halinde transfere izin vereceği belirtildi.

        (Sporx)

        12

        Bruno Alves’in babası ve aynı zamanda menajeri olan Washington Alves, Radio Renascenç'e çarpıcı bir transfer açıklamasında bulundu. İşte o açıklamalar; "Fenerbahçe gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne gidemeyecek. Bu yüzden Bruno’nun takımdan ayrılma olasılığı olabilir. Portekiz’e döner miyiz bilmiyorum. Transfer konusunda her şey olabilir. Porto’nun teklifine hayır diyemeyebiliriz. Porto değerli bir kulüp ve Bruno’nun da eski takımı. Fenerbahçe’de mutluyuz kulüple aramızda bir sorun da bulunmuyor. Ancak uygun ortam oluşursa Bruno, Porto’ya gidebilir."

        (Eurosport)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ