Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Lanzini Beşiktaş, Beşiktaş transfer, Önder Özen transfer - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in Almanya kampındaki mesajı netti. Hırvat hoca, 29 Temmuz’daki Devler Ligi 3. ön eleme ilk maçına dikkat çekerek transferde geç kalınmamasını istemiş ve “Özellikle Lanzini İngiltere kampına katılmalı” demişti. Bu mesaj, Kartal’ın kurmaylarını da harekete geçirdi. Oğlunun okul işlemlerini halletmek için İngiltere’ye giden İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Futbol Genel Direktörü Önder Özen ve İdari Koordinatör Semih Usta’yı da yanına alarak aynı zamanda Londra’da bir transfer zirvesi gerçekleştirdi. Üçlüye, menajer Ahmet Bulut da eşlik etti.

        KAMPA YETİŞECEK

        Londra’da önce Lanzini’nin menajeriyle bir araya gelen Siyah-Beyazlılar, prensip anlaşması sağlanan Arjantinli yıldıza “Transferi bu hafta bitireceğiz” mesajı gönderdi. Lanzini’nin menajerinden “Bizim kanadımızda sorun yok” yanıtını alan Çebi, Özen ve Usta, daha sonra River Plate yetkilileriyle buluştu. Burada Lanzini için yapılan pazarlıklar son aşamaya geldi. Yönetimin bu transferi 2-3 gün içinde bitireceği ve Lanzini’nin İngiltere kampındaki yerini alacağı ifade edildi.

        'MAMİ 1 YIL OYNAMALI'

        Bilic’in yöneticilerle yaptığı görüşmede gündemdeki isimlerden biri de Muhammed Demirci’ydi... Kiralanması gündeme gelen ancak buna sıcak bakmayan Mami için düşüncelerini aktaran Bilic, “Muhammed önemli bir yetenek. Ancak futbolcu oynayarak gelişir. Onu 1 yıl için oynayabileceği bir takıma kiralamamız gerek. Eğer devamlı oynarsa dönüşünde çok daha farklı bir oyuncu haline gelir” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ