Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray sneijder manchester united, sneijder galatasaray, sneijder transfer, ünal aysal transfer, - Galatasaray Haberleri
        1

        HTSPOR / Erhan TELLİ
        Dünya Kupası’nda sergilediği müthiş performansla dikkat çeken G.Saray’ın ünlü yıldızı Wesley Sneijder, turnuvanın bitimiyle birlikte İngiltere'ye transfer oluyor...

        2

        İngiliz devinin 17 milyon Euro’luk teklifini cepte tutan Başkan Ünal Aysal, Prandelli’nin imza töreninde Hollandalı futbolcunun serbest kalma bedelini ilk kez açıklamış ve 20 milyon Euro’luk teklif gelmesi halinde 30 yaşındaki oyuncuyu göndermek zorunda kalabileceklerini ifade etmişti.

        3

        Daha önce Sneijder için Sarı-Kırmızılı kulübün kapısını çalan Manchester United’ın, yıldız oyuncuyla Dünya Kupası sırasında anlaştığı ve turnuva sonrası 20 milyon Euro’luk bonservisi ödeyerek transferi resmen bitireceği bildirildi.

        4

        AYSAL AÇIKLAMAK ZORUNDA KALDI
        Sneijder’ın ManU ile anlaştığı duyumunu alan Başkan Ünal Aysal’ın, bu yüzden imza töreni sırasında bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettiği ortaya çıktı.

        5

        Aysal, 20 milyon Euro’luk serbest kalma bedelini açıklayarak ‘Sniper’ın satılması durumunda gelecek olası tepkileri de şimdiden bastırmış oldu.

        6

        PRANDELLI DE ONAY VERDİ
        Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Prandelli’nin de bu transfere zorunlu olarak onay verdiği belirtildi.

        7

        Aysal’ın, Sneijder’dan gelecek 20 milyon Euro ile önemli bir bütçe yaratmayı planladığı ve Wesley’in yerine kaliteli bir ismi düşündüğü kaydedildi.

        8

        PENALTIYI KAÇIRDI, YIKILDI
        Bu arada dün oynanan Dünya Kupası yarı final karşılaşmasının penaltı atışlarında Hollandalı yıldız büyük bir şok yaşadı.

        9

        Takımının 3. penaltısını gole çeviremeyen Sneijder, üzüntüden kahrolurken Fenerbahçeli Dirk Kuyt vatandaşını teselli etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ