Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Maradona'dan Messi'ye destek, Maradona, Messi'ye övgü, Maradona Messi - Futbol Haberleri

        Arjantin'in efsanevi futbolcusu Diego Maradona, halefi gösterilen Lionel Messi'nin,Arjantin Milli Takımı'nda kendini çok yalnız hissettiğini, takımarkadaşlarından yeterince destekalamadığını iddia etti.

        İngiliz basınına konuşan Maradona, FIFA Dünya Kupası'nda çeyrek finale kalanArjantin'de Lionel Messi'yianlayacak seviyede oyuncu bulunmadığını ve yıldızoyuncunun yeteneklerini bu nedenle yeterince sergileyemediğini savundu.

        Messi'nin sahada yalnız bırakıldığını öne sürenMaradona,"Çocuk, sahada kendini çok yalnız hissediyor. Sahadanelerhissettiğini çok iyi anlayabiliyorum, içinde acı, öfke ve kızgınlık var. Ortasahadan yeterince destek göremiyor ve her şeyi kendi yapmak zorunda kalıyor" dedi.

        Arjantin'in takım olarak potansiyelinin yalnızca yüzde 40'ını kullanabildiğini belirtenMaradona, "Arjantin'in özellikle ön bölgesi,hızlı oynamıyor. Bu değişmedikçe, elenmemizkaçınılmaz. Şu an gerçekten kötü bir durumdayız ve takım olarak bir an önce uyanmalıyız" değerlendirmesinde bulundu.

        Takım arkadaşlarının Messi'ye sahada çok daha fazla yardım etmesi ve skora katkı sağlaması gerektiğini vurgulayan Maradona, "Arjantin elenirse, Messi sahada arkadaşlarındangereken yardımı göremediği için elenecek.Bu felaketin sorumluluğu ise yineMessi'ye yüklenecek"ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ