Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Orduspor nedim türkmen orduspor başkanı, orduspor başkanlık seçimi, nedim türkmen - Futbol Haberleri

        TESK Otel'de gerçekleştirilen ve tek listeyle gidilen seçimde yapılan açık oylama sonucunda Türkmen, yeniden başkanlık görevine getirildi.

        Genel kurulun ardından teşekkür konuşması yapan Nedim Türkmen, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Orduspor'un başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

        Hep beraber çalışarak başarıyı yakalayacaklarını ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:

        "Önümüzdeki üç yıl içerisinde Orduspor ve Ordu için her şeyi yapmaya çalışacağız ama bu sadece bizim çabalarımızla olmayacak. Biz büyük bir sorumluluk aldık ve sizlerle beraber bunu yerine getireceğiz. 2017 yılı Orduspor'un kuruluşunun 50. yılı olacak. Siyasette ve sporda çok öyle uzun vadeli planlar yapılamıyor ancak sonuçta biz de beş yılı doldurduk. Bir istikrar devam ediyor. Zor bir dönem olacak, ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım bunun altından kalkacağız. Bir kez daha bizlere duyduğunuz güvenden ötürü hepinize teşekkür ediyorum."

        Kongrede söz alan eski kulüp başkanlarından Yaşar Pamuk ise yeniden başkanlığa seçilen Nedim Türkmen ve ekibine başarı dileyerek, kulübün daha başarılı olabilmesi için Nedim Türkmen ve ekibinin Ordu şehriyle bütünleşmesini istedi.

        Seçimlerin ardından oluşan yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

        "Uğurcan Ataoğlu, İbrahim Hatipoğlu, Soner Mağden, Yücel Yalçınkaya, Mehmet Ali Arslan, Alparslan Baki Ertekin, İdris Altınel, Sefahi Duran, Cemil Güldaş, Adem Türkmen, Tahsin Türkmen, Koray Korkmaz, Veysel Yerebasmaz, Erol Aydoğdu ve Murat Yurdakul."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ