Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da gidecek isimler (gs transfer haberleri) Mancini Ünal Aysal buluşması / dev zirvede yaşananlar (Galatasaray transfer listesi) - Galatasaray Haberleri
        1

        Başkan Ünal Aysal sabahki zirvede Mancini'nin “Mutlaka alalım” dediği Olcan Adın için öğleden sonra Galatasaray Adası'nda Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya geldi.

        2

        Bir yıl daha sözleşmesi bulunan ve Trabzon'dan ayrılmak istediğini açıklayan Olcan'ın transferi için iki başkan pazarlık yaptı. Hacıosmanoğlu Yekta artı Umut Bulut'u isterken Aysal “Yekta'yı veremeyiz Umut'u da ancak Mevlüt'ü alırsak izin verebiliriz” dedi.

        3

        Hacıosmanoğlu'nun Umut'un yanı sıra 2 milyon Euro'ya “Tamam” dediği ileri sürüldü. Ancak Umut'un eski takımına gitmeye sıcak bakmaması durumunda nakit olarak 5 milyon Euro'ya elsıkışıldı.

        4

        Takas için Dany, Sercan Yıldırım, Aydın, Emre Çolak, Engin Baytar, Erman Kılıç ve Gökhan Zan isimleri de masada bulunuyor. İki taraf birkaç gün sonra yeniden bir araya gelip transfere nokta koyacak.

        5

        İŞTE FORVETE ADAY İSİMLER
        Mancini, başkandan bir yabancı forvet ve stoper istedi. Ünal Aysal da 5+3 kuralının kendilerini zorladığını, kontenjanı boşalttıklarında duruma göre takviye yapabileceklerini belirtti.

        6

        İtalyan hoca, Juventus’tan ayrılması beklenen 31 yaşındaki Quagliarella ve PSG’deki durumu netleşmeyen Lavezzi’yi önerdi. Sneijder’ın kesinlikle satılmasına karşı çıkan Mancini, stoperde ise Brezilyalı Rhodolfo ve İtalyan Davide Astori üzerinde duruyor.

        7

        Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile teknik direktör Roberto Mancini arasındaki tatlı sert gerilim şimdilik mutlu sonla buldu.

        8

        Mancini, Başkan Aysal ile yaptığı görüşmede Galatasaray'dan ayrılmaya niyetli olmadığını ve takımı geçen yıldan ileriye taşıyacağının garantisini vererek, takımıyla çalışmaya devam etmek istediğini iletti.

        9

        Başkan Ünal Aysal ise Mancini'ye koşulsuz transfer garantisi veremeyeceğini ve transfer bütçesinin büyük bir bölümünün satılacak futbolculardan elde edilecek gelir ile oluşturulabileceğini ifade etti.

        10

        Mancini, takımdaki satılabilecek futbolcuların listesini sundu ve başta Amrabat olmak üzere, Dany, Chedjou, Eboue, Hajrovic'in elden çıkarılabileceğini bildirdi.

        11

        Böylece Galatasaray'ın bu sezonki transfer bütçesinin, bu futbolcuların satılması ile elde edilecek gelirden oluşmasına, gerekirse de kulüp bütçesinden 15 milyon Euro takviye yapılmasına karar verildi.

        12

        Geçen sezon devre arasında geçirdiği ağır sakatlık sonrasında futboldan uzak kalan Bruma ise satılmayacak, hazırlık kampında göstereceği performansa göre kadroda kalacak ya da kiralık olarak başka bir kulübe verilecek.

        13

        Mancini, gelecek sezon için özelikle kanatta oynatabileceği oyuncu transferini istedi ve mevkide Trabzonsporlu Olcan'ın önemli bir alternatif olduğunu bir kez daha başkan Ünal Aysal'a bildirdi.

        14

        Mancini, bir süredir transferine uğraşılan Mevlut Erdinç'in de takıma mutlaka kazandırılması gerektiğini sarı kırmızılı kulübün başkanına söyledi.

        15

        Başkan Ünal Aysal sportif direktör olarak Erdal Keser'in de şubeye katılacağını Mancini'ye bildirdi ve Keser'den mutlaka yararlanması gerektiğini iletti.