Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Semih Kaya Galatasaray, Semih Kaya transfer, Semih Kaya sözleşme - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın “Bir-iki gün içerisinde onunla da imzalarız” dediği Semih Kaya ile aradan bir hafta geçmesine karşın hala sözleşme yenilenmedi.

        2

        Bu gecikmenin nedeninin ise yönetim ve genç stoper arasında yaşanan para konusundaki anlaşmazlık olduğu ortaya çıktı.

        3

        Geçtiğimiz günlerde Burak ve Selçuk ile nikah tazeleyen Sarı-Kırmızılı kurmaylar, birçok futbolcuyla olduğu gibi onların da Euro bazında olan sözleşmesini yine Euro bazında güncelledi.

        7

        Yönetim, Semih’e yıllık 2 milyon TL ücret önererek, iki yıl sonra sona erecek olan sözleşmeyi 3 yıl daha uzatıp, toplam 5 yıla tamamlamayı teklif etti.

        8

        Menajerler ise son olarak Burak ve Selçuk ile imzalanan yeni mukavelenin Euro üzerinden yapıldığını söyleyerek TL cinsinden önerilen bu teklifi oldukça düşük bulduklarını belirtti.

        9

        Semih için yıllık 1 milyon 750 bin Euro’dan daha düşük bir ücreti kabul etmeyi düşünmeyen menajerler; Semih ile aynı mevkiide oynayan futbolcuların, milli oyuncunun iki katı ücrete forma giydiğini belirterek, gereken zammın yapılmasını istedi.

        10

        ERDAL KESER SESLERİ
        Geçen sezonun ortasında idari menajer olarak görev verdiği Tomas Ujfalusi ile yolları ayıran Galatasaray, bu görev için yeni ismi belirledi. Sarı-Kırmızılılar, Ujfalusi’nin yerine eski futbolcusu ve bir dönem Eric Gerets’in de yardımcılığını yapan Erdal Keser’de karar kıldı.

        11

        Bülent Tulun ile birlikte Almanya’daki futbol projelerini yürüten Keser’in önümüzdeki günlerde yeni görevine başlaması bekleniyor. Keser, takımdaki oyuncular ile yönetim arasında köprü olacak.

        12

        İNGİLİZLER PEŞİNDE
        Sezon başında bonuslarıyla birlikte 13 milyon Euro’ya transfer edilen ancak geçirdiği ağır sakatlık nedeniyle herkesi şoke eden Bruma yol ayrımında.

        13

        İtalyan ve İngiliz basınında çıkan haberlere göre Bruma için Premier Lig ekipleri Everton, Queens Park Rangers, Stoke City ve West Ham devrede.

        14

        Chelsea’nin de takibinde olduğu belirtilen oyuncunun 15-20 milyon Euro aralığında bir değeri olduğu ifade edilirken, Bruma için satın alma opsiyonlu kiralama tekliflerinin yapıldığı aktarıldı.

        15

        İngiliz kulüpleri arasında özellikle Queens Park Rangers’ın Bruma için çok ısrarcı olduğu ve Galatasaray’a 1 yıllık kiralama teklifinde bulunduğu iddia ediliyor.

        16

        DEMİROK ISRARI BİTMİYOR
        Transfer çalışmalarını sürdüren ve Astori ya da Rhodolfo’dan birini alabilmek için büyük çaba sarf eden Galatasaray, asıl sürprizi Akhisar’ın stoperi Uğur Demirok ile yapmaya hazırlanıyor.

        17

        Roberto Mancini’nin “Stoper bölgesine yabancı transferi şart” demesine rağmen Fatih Terim’in A Milli Takım’daki yeni gözdelerinden olan Uğur Demirok için de girişimlerini sürdüren Galatasaray, Akhisar Belediyespor ile görüşmelere başladı.

        18

        Uğur Demirok’un transferi hakkında konuşan menajer Uğur Avada da gelen teklifleri doğrulayarak, “Kesin kararı Akhisar verecek. Onların şartlarını yerine getirmek bu transferde belirleyici olacak” dedi.

        19

        O BENİM OĞLUM
        Cimbom’daki geleceği belirsiz olan Roberto Mancini, tatilini geçirdiği İtalya’da transferinin gündemde olduğu konuşulan Mario Balotelli hakkında açıklamalarda bulundu.

        20

        Dünya Kupası’nda İtalya ile mücadele edecek olan yıldız golcüden beklentilerini anlatan tecrübeli hoca, G.Saray’a transferi ile ilgili ise açık kapı bırakırken, “Umarım Dünya Kupası, Mario Balotelli’nin bir şeyleri anlaması için doğru zaman olur. Zaman geçiyor ve artık kaybedemez. Kaleye yakın oynamalı. Yeteneği var ve fiziği de onu daha iyi yapıyor. İstediği zaman harika bir forvet oluyor. Mario benim oğlum gibi. Onunla tekrar buluşur muyuz? Futbolda hiçbir şeyi bilemezsin, her şey mümkün” ifadelerini kullandı.

        21

        Öte yandan başkan Ünal Aysal, geçtiğimiz günlerde Mario Balotelli ile ilgili “Balotelli iddiası doğru değil. Mancini ile konuştum, oyun planımıza uygun olmadığını söyledi” demişti.