Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Galatasaray Bruma, Bruma transfer, Bruma Chelsea - Galatasaray Haberleri

        SUNDERLAND, 17 MİLYON EURO TEKLİF ETMİŞTİ

        Sakatlığı nedeniyle aylardır sahalardan uzak olan genç futbolcunun menajeri Marco Kırdemir, "Güçlendirme çalışmalarını yapıyor. Ocak'ta İngiliz takımı Sunderland kendisini almak istedi. Resmi teklif verdi. 17 milyon euro önermişlerdi" dedi.

        MOURINHO, BRUMA'YLA İLGİLENİYOR; AMA SAKATLIĞI BU İŞİ AKSATMIŞ OLABİLİR

        Kırdemir, "Jose Mourinho da Bruma'yla ilgileniyor. Sakatlanmasaydı Burma, dünya kupasına da gidecekti. İleride çok büyük bir yıldız olacak. Mourinho, bunu biliyor ve onu Chelsea'ye transfer etmek istiyor. Ama bu sakatlık dönemi belki bu operasyonu aksattı.

        Bruma, önümüzdeki dönem de Galatasaray'da devam edecek. İyi bir sezon başı hazırlık evresi geçirip, sezona güçlü başlamak istiyor. Şampiyonlar Ligi'nde takımına yardımcı olmak istiyor. Ben, Bruma'nın hem sportif olarak hem de maddi açıdan, ileride Galatasaray'a çok önemli katkısının olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

        LA LIGA'NIN GOLCÜSÜ GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDE Mİ?

        Bu arada La Liga'da Rayo Vallecano formasıyla ligin ikinci yarısında attığı 12 golle dikkat çeken Arjantinli golcünün Joaquin Larrivey'in de Galatasaray'ın listesinde olduğu öne sürüldü.

        Gelecek yaz, çok maliyetli transferler yapmama yönünde eğilim gösteren sarı kırmızılı yönetimin, sezon sonu itibariyle serbest kalacak Arjantinli golcünün üzerinde bu nedenle özellikle durduğu belirtildi.

        BÜYÜK TAKIMLAR İLGİLENİYOR; İSİM VEREMEM, ÇÜNKÜ ŞU ANDA SONUCA ULAŞILAMADI

        Futbolcunun menajeri Marco Kırdemir ise Joaquin Larrivey'e de Türkiye'den teklifler olduğunu belirtti: "İsim vermek istemiyorum; çünkü şu anda sonuca varılmadı. Ama ilgileniyorlar. Arjantinli futbolcuların Türkiye'ye uyumu daha rahat oluyor. Türkiye'ye sıcak bakıyor. Gelirse çok gol atacağına eminim. Türkiye'den büyük takımlar ilgileniyor. İspanya'da ise Sevilla önüne 2 yıllık bir kontrat koydu; ama o başka bir ülkede oynamak, başka bir heyecan yakalamak istiyor.

        YARIM SEZONDA 12 GOL

        Kırdemir, Arjantinli golcünün Ocak'ta gelip yarım sezonda 12 gol attığını belirterek, "Ocak'ta geldi, 12 gol attı; nehüz 3 maç var daha fazlasını atacaktır. Gerçekten çok önemli bir istatistik ve Larrivey şu anda La Liga'nın en formda forvetlerinden. Vergilerin yüksek olmasından dolayı İspanya'da oynayan oyuncular başka ülkelere gitmek istiyor. Real Betis'te oynayan oyuncum Antonio Amaya da Türkiye'den teklifler alıyor. Stoper ve sol bek mevkiinde oynuyor. Ama şu anda isim vermek istemiyorum. Ama her iki oyuncum için de Türkiye'den çok sayıda teklif var" dedi.

        (Radyospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ