Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş fernandes ihtarname, fernandes beşiktaş, manuel fernandes - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Kulübü, sözleşmesi sona erecek olan Fernandes ile yeni mukavele imzalamak için bu sezon içinde görüşmelerde bulunmuş, ancak Portekizli futbolcunun istediği yüksek yıllık ücret nedeniyle yeni bir anlaşma gerçekleşememişti.

        Siyah beyazlı kulüp 22. haftada oynanan Galatasaray derbisinde sakatlanan ve o günden bu yana takımdaki yerini alamayan 28 yaşındaki oyuncu ile yeni bir anlaşma imzalamama kararı aldı. Başkan Fikret Orman da yeni mukavele yapmayacaklarını dile getirdi.

        Beşiktaş ile yollarını ayırmak için gün sayan Fernandes, bu tarihi daha erkene çekmek için çalışmalara başladı. Portekizli futbolcunun Ocak ayı maaşını alamadığı için, 1 hafta önce kulübe ihtarname çektiği ortaya çıktı.

        Sözleşmesinde maaşını 75 gün içinde alamadığı takdirde kulübe ihtarname çekme ve sözleşmesini tek taraflı fes etme hakkı bulunan Fernandes, 1 hafta önce avukatları aracılığı ile kulübe ihtarname gönderdi. İhtarname çektikten 2 hafta sonra maaşı hesabına yatırılmadığı taktirde sözleşmesini tek taraflı fes etme hakkı bulunan Fernandes, 1 hafta içinde Ocak ayı ödemesi yapılmaz ise mukavelesini fes edecek.

        Beşiktaş yönetimi olayı doğrularken, 1 hafta içinde Ocak ayı maaşını futbolcuya ödeyerek Fernandes’in sözleşmesini fes etmesine engel olmaya çalışacak. Ödeme yapılmadığı takdirde ise Fernandes sezon sona ermeden Beşiktaş ile yollarını ayıracak ve mahkeme yolu ile kulüpte kalan parasını tahsil etmeye çalışacak.

        Portekizli futbolcu bu sezon Beşiktaş'ta 2.2 milyon Euro yıllık ücret alıyor. Fernandes’in hesabına sözleşmesi gereği her ay 220 bin euro yatırılması gerekiyor.

        (NTVSpor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ