Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig mehmet ali aydınlar e-bilet, mehmet ali aydınlar açıklama - Futbol Haberleri

        Eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, "Türkiye'de şiddet maalesef her geçen gün artıyor, spor spor olmaktan çıkıyor. Bu bakımdan e-bilet uygulaması gerekli. Bunun başarılı bir şekilde hayata geçirilmesi gerekiyor" dedi.

        Girişimci Kente Doğru Projesi kapsamında Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Tecrübe Transferi Toplantıları"nda öğrencilerle deneyimlerini paylaşan Aydınlar, programın ardından kentin eski yerleşim yeri Harput'a geçti.

        Aydınlar, Şefik Gül Kültür Evi'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, e-bilet uygulamasının yanlış zaman dilimde uygulanmaya konulduğunu savundu.

        Spor Toto Süper Lig'de sezonun bitimine 4-5 hafta kala e-bilet uygulamasının başlatılmasının sıkıntıları da beraberinde getirdiğini belirten Aydınlar, "Buna çok iyi hazırlanılması gerekiyordu. Aslında nihai tarihten önce sezon başında veya devre arasında uygulansaydı dahi iyi olabilirdi" dedi.

        E-bilet uygulamasının sporda giderek artan şiddetin önlenmesi açısından gerekli olduğunu dile getiren Aydınlar, "Türkiye'de şiddet maalesef her geçen gün artıyor, spor spor olmaktan çıkıyor. Bu bakımdan e-bilet uygulaması gerekli. Bunun başarılı bir şekilde hayata geçirilmesi gerekiyor" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ