Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Caner Erkin transfer, Caner Erkin sözleşme, Caner Erkin Beşiktaş - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Caner Erkin'in transferiyle ilgili çıkan haberler konusunda menajer Batur Altıparmak'tan açıklama geldi. İşte Altıparmak'ın sözleri:

        2

        "50 kere söyledik. Öyle bir şey yok. Fenerbahçe ile görüşmeden hiçbir adım atmayacağız. Beni bundan 3-4 hafta önce biri Beşiktaş Kulübü'nde görmüş."

        3

        "Ben Beşiktaş Kulübü'ne senede 10 kere giderim, Galatasaray'a 10 kere giderim. Beşiktaşlı İsmail Köybaşı menajerliğini yaptığım bir oyuncudur, altyapıdan oyuncular var."

        4

        "Ben şimdi Galatasaray Kulübü'ne gittiğim zaman, Caner için Galatasaray ile konuştuğum anlamına mı gelir. Galatasaray'da Selçuk var menajerliğini yaptığım, genç oyuncularım var."

        5

        "Ben böyle bir iş yapacaksam, Beşiktaş Kulübü'ne mi giderim görüşmek için. Söylüyorum ama anlatamıyorum. Ben Fenerbahçe ile görüşme yapmadan, bir şeyler netlik kazanmadan hiçbir kulüple görüşme yapmam."

        6

        "Bugüne kadar Fenerbahçe'den "Gelin, görüşelim" talebi olmadı, biz de bekliyoruz. Şampiyonluk belli olduktan sonra, tahmin ediyoruz ki görüşme olacaktır."

        7

        "TFF'ye göre sözleşmesi bitmeden ben herhangi bir görüşme yapamam Türk kulüpleriyle. Böyle bir talimat var. Aksi takdirde, alan, satan, aracılık eden, imza atan herkes ceza alır. Ben bunu yapar mıyım?"

        8

        "Yurt dışıyla konuşuruz ama o başka. Ancak, arayan bütün kulüplere söyledim. Fenerbahçe ile görüşmeden herhangi bir adım atmayız. Çok arayan, soran, görüşmek isteyen var ama hep aynı şeyi söylüyoruz; Fenerbahçe ile görüşmeden bir şey yapmayacağız."

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ