Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Eskişehirspor transfer - Futbol Haberleri

        Akman, kulübün aylık yayın organı Eskişehirspor Dergisi'ne yaptığı açıklamada, Eskişehirspor için işinden, ailesinden ve her şeyinden fedakarlık yaptığını kaydetti.

        Kulübü çok zor şartlarda devraldıklarını ifade eden Akman, şöyle konuştu:

        "Türk halkında 'yönetici' dendiğinde herkesin aklında kötü izlenimler var. Benim kulübe 1 liralık faturam yoktur. Eğer yöneticiyseniz ve bu işe gönül verdiyseniz zamanınız ve paranızı harcayacaksınız. Sezon başından yaptığımız transferlerde hiç yanlış yapmadık. Kulübün bir lirasını dahi çöpe atmadık. Hem bugünü hem de geleceği düşündük. Tarık Çamdal en ciddi transferimizdir. Altaç Kara, bu gün ciddi rakamlara transfer edilebilecek milli bir oyuncudur. Kamil Ahmet Çörekçi'yi sezon ortasında getirdik. Lawal bonservis bedeli en düşük oyuncu ve bugün 5 milyon Avroluk N'Diaye'nin yerini doldurdu. Bizden önceki yönetim gibi görsel bir şov yapmak istemiyoruz. Eskişehirspor, Anadolu kulüpleri arasında maliyeti en yüksek olan takımlardan birisi."

        "HER MEVKİ İÇİN OYUNCU BAKIYORUZ"

        Akman, Eskişehirspor'un kaliteli bir takım olduğunu ancak forvet konusunda sıkıntılar yaşadıklarına değindi.

        Kimsenin tavsiyesiyle transfer yapmayacaklarının altını çizen Akman, "Her mevki için oyuncu bakıyoruz. Bunları scoutlarımızla değerlendirerek, son aşamada gerekli mevkilere bu oyuncuları getireceğiz. Futbolcuların fiziksel ve teknik özellikleri dışında aile yaşantısı ve ahlaki yapısı da çok önemli" diye belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ