Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin transfer listesi, Fenerbahçe'nin transfer edeceği futbolcular, Fenerbahçe en son transfer haberleri, Fenerbahçe Kevin Kampl, Jimmy Durmaz - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL
        En yakın takipçilerinden Beşiktaş’a 12, Galatasaray’a da 14 puan fark atarak şampiyonluğa koşan Fenerbahçe’de geçirilen başarılı sezona rağmen önümüzdeki sene için çalışmalar erken başladı.

        2

        Teknik heyet raporlar hazırlayarak yönetime sunarken; başkan Aziz Yıldırım önceki gün taraftar grupları temsilcileriyle yaptığı toplantıda transfer planını sundu.

        3

        Yıldırım, “Bir yabancı 10 numara, 2 tane de yerli oyuncu alacağız” diyerek Fenerbahçe’nin yaz dönemi transfer rotasını belirtti.

        4

        Transferde gereksiz harcama yapmaktan kaçınan Fenerbahçe Kulübü, 2 yıl önce yapılan 100 milyon TL’lik tahvilin geri ödemesinden dolayı tutumlu davranmayı hedefliyor.

        5

        ÖNE ÇIKAN 5 İSİM VAR
        Sarı-Lacivertliler’in transfer listesi de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

        6

        10 numara mevkiine Red Bull Salzburg’da forma giyen Kevin Kampl’ı transfer etmek isteyen Sarı-Lacivertliler bu konuda oyuncunun menajeri ve kulübüyle uzun zamandır kontakta olmalarına güveniyor. Bunun dışında ise yerli oyuncular için çaba harcanacak.