Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın Gökhan Töre kararı - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Beşiktaş Yönetimi dün ‘takımdaki disiplinsizliği’ tartışmak için toplandı. Özel gündemde ilk zirve Futbol Komitesi’nde yapıldı. Saat 11.00’de Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in takımla ilgili rapor

        verdiği buluşma sonrası yönetim toplantısı saat 14.00’te başladı.

        Özellikle Gökhan Töre konusunda yöneticilerin tavrı sertti. Kurmaylar, “Gökhan’ın bu ilk vukuatı değil. Daha önce Milli Takım’da da Ömer Toprak’la arasında büyük bir kriz yaşandı. İyi futbolcu olabilir. Ama her şey iyi futbolcu olmakta bitmiyor. Sezon sonunda bonservisini almak istiyoruz. Bir dünya para vereceğiz. Eğer böyle devam ederse, o para havaya gidebilir! Bonservisi almayalım, şu anda da kadro dışı bırakalım” görüşünü öne sürdü.

        ORMAN: 4 MAÇI GEÇELİM

        Başkan Fikret Orman ise arkadaşlarını dinledikten sonra söz aldı. Orman, “Fevri davranmanın, acele etmenin bir yararı yok. Şu an kulüp için ikincilik çok önemli. Gökhan’ı kadro dışı bırakırsak o parasını alacak, zararını biz çekeceğiz. Zaten Sivas maçında yok. Geriye 3 maç kalıyor. Bu dönemde ondan yararlanalım. Çıksın, 3 maç oynasın. Bonservisini alıp almayacağımıza sezon sonunda karar verelim” diye konuştu.

        İŞTE KARARLAR:

        1- Ağır para cezası

        Futbolculara aldıkları ücretlere göre en üst sınırdan ceza verilecek. Rakamlar 100 ila 150 bin Euro arasında değişecek.

        2- İpekçi’ye veda

        Olayda adı geçen Beşiktaş İletişim Komitesi Sorumlusu Can İpekçi’nin savunması alınacak. İpekçi’yle hemen yolların ayrılması bekleniyor.

        3- Töre’ye güle güle

        Kritik zirve sonrasında bu konuda fazla detay verilmese de Beşiktaş artık Gökhan Töre konusunda fikir değiştirdi. Sezon sonunda Gökhan’ın bonservisinin alınmayacağı ve yolların ayrılacağı belirtildi.

        4- Özen’e ‘Topa gir’ mesajı

        Beşiktaş Yönetimi, takımdaki disiplinsizliği durdurma adına Futbol Genel Direktörü Önder Özen’le de görüştü. Özen’e “Tesislerde ağırlığını hissettir, dişini göster. Topa girmeni istiyoruz. Bu işi çözecek kişi sensin” mesajı verildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ