Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mancini'ye zoraki destek, Galatasaray Mancini, Galatasaray Lucescu - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR / Erhan TELLİ

        G.Saray yönetimi, karşılıklı anlaşarak sezon sonunda yolları ayırma kararı verilen Roberto Mancini ile ilgili planlar ortaya çıkınca, dün resmi siteden ‘zorunlu açıklama’ yaparak, hocasına ‘mecburi destek’ verdi.

        Kasımpaşa hezimeti sonrasında Lucescu operasyonu açığa çıkınca, futbolcuların “Nasılsa Mancini gidecek” hissine kapılarak, lig ikinciliği hedefinden de uzaklaşabileceğini düşünen başkan Ünal Aysal ve ekibi harekete geçti.

        Dün sabah Aysal’ın direktifi ile iletişim komitesi, Mancini için göstermelik bir destek metni kaleme alıp, başkana okuttuktan sonra siteden yayınladı. Yapılan açıklamada Mancini’yi gönderme düşüncesinin bulunmadığı, yeni bir teknik adam arayışlarının olmadığı ileri sürüldü.

        ‘GİTMESİN DİYE’ İDDİASI

        Açıklamadaki son paragrafta ise duyulan endişe açıkça hissettirildi. Kulübe yakın kaynaklar ise

        bu açıklamanın sezon sonunu dahi beklemeden ayrılmayı planlayan Mancini’yi en azından lig bitimine kadar durdurabilmek için yapıldığını ileri sürdü.

        TERİM'İ HATIRLATTI

        Yönetim, 21 Ağustos 2013’te de Fatih Terim’le ilgili ‘ayrılacak’ haberleri üzerine benzer bir açıklama

        yaparak “Huzurlu ve kararlı bir şekilde çalışıyoruz. Terim ile yönetim arasına nifak sokulmaya çalışılıyor” duyurusu yapmıştı.

        Ancak 24 Eylül’de Terim görevden alınmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ