Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe şampiyonluk, Fenerbahçe Çaykur Rizespor, Fenerbahçe UEFA, Fenerbahçe Ersun Yanal - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Ligde şampiyonluğu artık tura kalan Fenerbahçe'de gözler gelecek haftaya çevrildi.

        2

        Son 4 haftaya Beşiktaş'ın 12, Galatasaray'ın da 14 puan önünde giren sarı lacivertliler, gelecek hafta Rizespor ile sahasında berabere bile kalsa 19. şampiyonluğunu ilan edecek.

        3

        İşin ilginç yanı, Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle bu karşılaşma sadece kadın ve çocuk taraftarların önünde oynanacak.

        4

        Yani Fenerbahçe, kazanır ya da berabere kalırsa; şampiyonluğunu sadece kadın ve çocukların izlediği bir maçta ilan eden ilk takım olarak sadece Türk değil dünya futbol tarihine de geçecek.

        (NTVSpor)

        5

        UEFA'DAN ŞAMPİYONLAR LİGİ CEVABI
        UEFA Basın Sözcüsü Pedro Pinto, Fenerbahçe'nin UEFA'ya göre cezalı olduğunu ve önümüzdeki sezon Devler Ligi'nde yer alamayacağını açıkladı.

        6

        Fenerbahçe'nin cezası yüzünden Türkiye'nin kontanjan kaybedeceği iddiaları da asılsız çıktı.

        7

        Pinto'nun ifadelerine göre Spor Toto Süper Lig'i ikinci ve üçüncü sırada bitiren takımlar Şampiyonlar Ligi'ne gidebilecek.

        8

        Fenerbahçeli yönetici Abdullah Kiğılı ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, geçtiğimiz günlerde üçüncü olan takımın Şampiyonlar Ligi'nde gidemeyeceği yönünde açıklamaları olmuştu.

        9

        YANAL'IN OĞLUNDAN BAYRAK ŞOV
        Teknik Direktör Ersun Yanal'ın oğlu Onur, Fenerbahçe'yi Beşiktaş maçı öncesi şampiyon ilan etti. Onur, Twitter hesabından "Biz hazırız şampiyonluğa" mesajıyla evlerine astıkları dev Fenerbahçe bayrağını paylaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ