Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe, Beşiktaş Mustafa Özel - Fenerbahçe Haberleri

        15 Aralık’ta oynanan Kasımpaşa-Beşiktaş maçında sahaya giren konuk ekibin taraftarı Mustafa Özel, Fernandes’e yumruk atmış, sahalardan 1 yıl süreyle men cezası almıştı. Her maç öncesi karakola gidip imza vermesi gereken Özel, dünkü F.Bahçe maçını tribünden izledi.

        Kombinesi iptal edilen, cezası nedeniyle Passolig kartı da çıkaramaması gereken fanatik taraftarın, stada nasıl girdiği merak konusu oldu. Başında şapkayla mücadeleyi izleyen fanatiğe sosyal medyada da tepki yağdı. Taraftarlara yaptırım uygulanması sırasında yaşanan güvenlik boşluğu da herkesi hayrete düşürdü.

        FACEBOOK’A YAZMIŞ

        38 yaşında olan Batmanlı Mustafa Özel, maç için İstanbul’a gelirken Batman Havaalanı’ndan Facebook’ta yer bildirimi yapmış. Özel, altına “Sana dönüyorum önce Batman Petrolspor sonra Beşiktaş-Fenerbahçe maçını izlemeye” yazısı yazmış.

        CEZASI KATLANACAK

        Seyirden men cezası olan Mustafa Özel, maç öncesi karakola gidip imza vermediği için para cezası alacak. Ayrıca 1 yıllık men cezasına ek olarak yeni bir ceza kesilecek.

        DÜREN: BAŞKASININ KOMBİNESİYLE GİRMİŞ

        TFF Basın Sözcüsü Mete Düren, Mustafa Özel’in herhangi bir kişiye ait kombine kartla tribüne girmeyi başardığını söyledi. Düren, “Kombine kartlar, Passolig sistemine tanıtılmış. Bu sebeple herhangi bir kişiye ait kombine kartla bu şahıs tribüne girmeyi başarmış. Sadece bu olay bile e-bilet sisteminin gerekliliğini gözler önüne seriyor” dedi. Düren, Passolig’in yasal zorunluluk olduğunu ve bundan dönüşün söz konusu olmadığını da ifade etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ