Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Fenerbahçe Caner Erkin, Caner Erkin Beşiktaş maçı açıklamaları - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'de Caner Erkin, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları mücadele sonrasında yayıncı kuruluş mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

        Son dakikalarda Dany'nin sarı kart gördüğü frikikte topu neden dışarıya attığını anlatan Caner, "Ben ilk önce pozisyonu anlayamadım. Frikik oldu diye topun başına geldim ve Tolga abi anlatmaya çalıştı. Öyle bir kural varmış. Ben de hakemi dinleyerek böyle bir şey yapmayı uygun gördüm. Sonra Beşiktaş takımı oyuna başladı." dedi.

        Bu derbinin örnek alınması gerektiğini belirten milli oyuncu, "Biraz savaş ortamından, camialarımız futbola dönmeli. Böyle şeyler ön plana çıkmalı. Futbolcular bunu başlatmalı. Herkes bir olup bunu çözmeli. Bu oalylar çok doğru gitmiyor. Birbirlerimizin aralarında problem çıkıyor. Artık futbol oynayalım. Biz futbolcular olarak sadece futbol oynansın istiyoruz. İnşallah bundan sonra bu başlangıç olur ve bütün derbilerde bunları görürüz." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ