Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş beşiktaş fenerbahçe maçı, beşiktaş fenerbahçe slaven bilic açıklama - Beşiktaş Haberleri

        Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve 1-1 berabere biten Beşiktaş - Fenerbahçe maçının ardından Bilic, Caner ve Ersun Yanal'dan övgüyle bahsetti.

        "DERBİ BUYDU İŞTE"

        Derbiyle ilgili değerlendirme yapan Slaven Bilic, "Derbi buydu işte. Koşu, mücadele vardı. Koşu ve mücadelenin yanı sıra futbol vardı. İki takımı da kutluyorum. İki takım da iyi oynamaya çalıştı. Takımımla gurur duyuyorum. 40 dakikadan fazla iyi bir takıma karşı 10 kişi oynamak zorunda kaldık. 10 kişi oynarken savunma yapmadık, galibiyeti kovaladık. Çok büyük bir kalite ortaya koyduk. Kazanamadığımız için üzgünüz. Bu koşullarda, 1-1'lik skor iyi bir sonuç" dedi.

        OYUNCULARINA MAÇ SONU NELER SÖYLEDİ?

        Şampiyon Ligi hedefleri için soyunma odasında oyuncularıyla konuştuğunu belirten Hırvat teknik adam "Zor maçlar oynayacağız. En az 4 oyuncumuz Sivas'ta yok. Buraya gelmeden önce oyuncularla konuştum. Onlara "Son 4 maç için yaşayın. Buna göre dinlenin, buna göre çalışın. Bu 4 maç içim her şeyi yapı" dedim. Fenerbahçe maçındaki gibi oynarsak koyduğumuz hedef ulaşacağız. Hafatya 4 oyuncumuz cezalı olduğu için oynamayacak. Sivas'ta fazla oynamayanlar oynayacak. Ancak eminim ki gereğini yapacaklardır" diye konuştu.

        "SOW'A DA KIRMIZI KART GÖSTEREBİLİRSİNİZ"

        Maçın hakemi Halis Özkahya'yı eleştiren Bilic, "Hakemle ilgili konuşmak istemiyorum. Ona karşı bazı laflar etmek istemiyorum. Bu bir derbi maçı. Bazı şeyleri hissetmelisiniz. Moussa Sow'a da kırmızı kart gösterebilirsiniz. Herşey kurala bağlı değil. bence o posizyonda Moussa Sow'a kırmızı kart çıkmazdı" açıklamasını yaptı.

        "FENERBAHÇE İYİ KARAKTERE SAHİP"

        Maçın ardından Fenerbahçeli Caner Erkin tebrik etmesi hakkında da konuşan Bilic, "Fenerbahçe sadece iyi bir takım değil, gerçekten iyi insanlardan ve iyi karakterlerden oluşan bir takım. Hatırlasanız Caner Erkin, sezonun ilk yarısında oynanan maçta, bir korner pozisyonunda da aynı jesti yaptı. Bunu Caner yaptı da diyebilirsiniz, Fenerbahçe de yaptı diyebilirsiniz. Bugünün futbol dünyasında böyle jestler fazla yaşanmıyor. Caner Erkin, takdir edilmesi gereken bir davranış yaptı. Bu nedenle benim takdirimi alan bir hareketti" şeklinde konuştu.

        SOYUNMA ODASINA GİTTİ

        Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fenerbahçe ile oynadıkları derbi karşılaşmasının bitiminde sarı-lacivertli takımın soyunma odasına gitti. Maçın ardından rakiplerine başarılar dileyen Bilic, Ersun Yanal ve Caner Erkin ile kısa bir görüşme yaptı. Bilic ayrıca maçın son bölümlerinde Fenerbahçe'nin kazandığı serbest vuruşta topu dışarı atan Caner Erkin'i tebrik etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ