Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Beşiktaş Fenerbahçe, Fenerbahçe 3 Temmuz - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe mutlu sona ulaşmak için tek yumruk oldu. Beşiktaş ile bugün Olimpiyat Stadı’nda oynanacak derbi maçında alacağı galibiyetle şampiyonluğunu ilan edecek olan Sarı-Lacivertliler artık bu işi uzatmak istemiyor. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetici İlhan Ekşioğlu için gelen kötü haberler futbolcuların da moralini bozdu. Takımda özellikle 3 Temmuz sürecini yaşayan Selçuk, Gökhan, Volkan, Emre gibi tecrübeli isimler, takım arkadaşlarıyla aralarında yaptıkları konuşmalarda Beşiktaş derbisinin önemine değiniyorlar.

        ‘SÜREKLİ ÜSTÜMÜZE GELDİLER’

        Futbolcular, “Bize 3 Temmuz’dan beri yaşatmadıkları acı kalmadı. Biz, ‘Sahanın içinde kalalım’ dedikçe üstümüze geldiler. Beşiktaş maçını kazanmak artık çok daha önemli. Bu işi uzatmayalım. Gün, alacağımız galibiyetle ve şampiyonluğun ilanıyla tüm bu yapılanlara tokat atma günüdür. Başkana bu hediyeyi vermeliyiz” diyerek arkadaşlarını motive etmeye çalışıyorlar.

        Aziz Yıldırım: Nasılsın Emenike: İyiyim baba

        Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını dün akşam yaptığı çalışmayla tamamladı... Önce kadın sonra da erkek basketbol takımının maçını izleyen başkan Aziz Yıldırım daha sonra yöneticilerle birlikte Samandıra’ya gelerek futbolculara moral verdi. İdmanda Yıldırım’ın, “Nasılsın” diye seslendiği Emenike’nin Türkçe, “İyiyim baba” demesi dikkat çekti. Sarı-Lacivertliler her zamankinin aksine Samandıra yerine Olimpiyat Stadı’na yakın olması nedeniyle Güneşli’deki bir otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladılar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ