Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mancini istifa, Mancini ayrılık, Galatasaray Kasımpaşa - Galatasaray Haberleri
        1

        Türk Telekom Arena'da Kasımpaşa'ya 4-0 gibi ağır bir skorla yenilen Galatasaray'da yine Selçuk İnan krizi yaşandı.

        2

        Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde Selçuk İnan, Mancini ile saha kenarında konuştuktan sonra formasını ve pazu bandını çıkartıp oyundan çıkarılmasını istemişti.

        3

        Dünkü maçta yıldız oyuncu yerini Ontivero'ya bırakırken saha kenarına geldiğinde Mancini'nin yanına kadar giderek onu alkışladı.

        7

        Ancak G.Saray’ın tel tel dökülmesi sabırları taşırdı.

        8

        Skor 4-0 olduktan sonra protestolar başladı. “Mancini istifa. Çek git Mancini” diye bağıran taraftarlar, yönetime ve Ünal Aysal’a da tepki gösterdi.

        9

        Bazı taraftarların stadı terketmeye başladığı, bazılarının da takıma tepki için sırtlarını döndükleri gözlendi.

        10

        Tarihi yenilgiye sadece kadın ve çocukların şahitlik etmesi; Mancini, takım ve yönetimin şansıydı. Maçı ekran başında izleyenler, “Ya erkekler tribünde olsaydı, neler olurdu” demekten kendini alamadı.

        11

        Sarı-Kırmızılı taraftar, Florya’ya gidip yönetimi ve Mancini’yi protesto etti. Kalabalık artmaya başlayınca takviye polis ve çevik kuvvet istendi.

        12

        Tesislerin önünde gergin dakikalar yaşandı. Güvenlik kulübesinin camları atılan taşlar nedeniyle kırıldı. Görüntü alınmaması için mobese kameralarına zarar verildi.

        13

        Bu arada arabasını almak isteyen Mancini’nin tesislere gelişi için kalabalığın dağılması beklendi. Buna rağmen birkaç taraftarla karşılaşan Mancini’ye “Defol git” şeklinde tepki gösterildi.

        14

        SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER
        ■ İmparator Fatih Terim. Bırak git Mancini ■ G.Saray için bir şey yap, istifa et. ■ Teşekkürler Mancini! Teşekkürler Ceyhun! Teşekkürler Ünal Aysal! ■ Mancini gitmeden bize gülmek haram.

        15

        ■ Atkını da al git Mancini. ■ Suç, Mancini’ye teknik direktör belgesini verende. ■ Mancini keşke defolup gitsen. ■ Mancini, o komik taktik kağıdını da al git... ■ Bundan sonra duyacağımız tek müjdeli haber Mancini’nin istifası olur.