Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray galatasaray kasımpaşa, selçuk inan açıklama - Galatasaray Haberleri

        Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan 4-0 mağlup oldukları Kasımpaşa maçı ardından maçın hakemi Cüneyt Çakır'a sert eleştiride bulundu.

        Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan İnan, "Öncelikle bize yakışmayan bir skordu. Taraftarımızdan ve camiamızdan özür dileriz. Ben 10 yıldır süper ligde oynayan bir futbolcu olarak hiçbir zaman hakemi eleştirmedim. Cüneyt hocayı da severim. Eleştirmekte istemiyorum ama ona yakışmadı. Dünya Kupası'nda bizi temsil edecek bir hakem. O pozisyonda faul verilmemesi bizi çok şaşırttı. Eğer bir taktir hakkı kullanacaksa faul kararı olmalıydı. Bu tür pozisyonlarda faul kararı verilmesi gerekir. Pozisyonun devamında 10 kişi kaldık, çok zor duruma düştük. Alın terimizle emek vermeye çalışıyoruz. Hakemler biraz daha dikkatli olmalı. O yüzden daha dikkatli olmalarını rica ediyorum" dedi.

        Selçuk İnan, 2 gün aradan sonra tekrar karşılaşmaya çıkmalarını da eleştirerek, "Çarşamba günü Türkiye Kupası'nda maç oynadık ve 2 gün arayla maça çıktık. Neden Cumartesi oynadık ben anlayamadım. Biz Pazar günü öğlen de oynayabilirdik. Kimse konuşmuyor, ben de bu konuda konuşan birisi değilim. Ama artık biraz daha dikkatli olmalarını istiyorum, yoksa art niyet aramaya başlayacağız" şeklinde konuştu.

        Brezilyalı futbolcu Melo ise şöyle konuştu:

        "Sonuç utanç verici bir sonuç. Ama müsabaka başladıktan 5 dakika sonra faulle başlayan bir pozisyonu sonrası penaltı ve kırmızı kart çıktı. Bu tarz hatalar hep bize karşı oluyor. Avrupa'da, kupada, ligde bizden başka oynayan takım yok. Onlara karşı bunlar olmuyor. Hep bize karşı oluyor, bunları değiştirmek lazım."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ