Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Slaven Bilic, derbi, Fenerbahçe, Bilic derbi yorumu, Bilic Rus basını - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, F.Bahçe derbisi öncesi Rusya’dan gelen gazetecileri Nevzat Demir Tesisleri’nde ağırladı ve özel bir röportaj verdi.

        Daha önce Lokomotiv Moskova’yı çalıştıran Bilic, Beşiktaş’taki şartların, Rusya’ya göre daha iyi olduğunu söyledi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile arasının iyi olduğunu da belirten Hırvat çalıştırıcı, “Bana güveniyor. Ancak Allah göstermesin Beşiktaş seri yenilgiler alırsa, ne olacağını siz de biliyorsunuz” dedi.

        ‘HEPSİ BİRBİRİNE BENZER’

        G.Saray-F.Bahçe maçını takip eden gazetecilere derbi atmosferini anlatan 45 yaşındaki çalıştırıcı, “İstanbul derbilerinin hepsi birbirine benziyor. Bu sezon derbilerde hep aynı şeyi gördüm; az futbol, bol güreş ve inanılmaz bir gerginlik. Bu tür maçları Türkiye’de taraftarlar kazanır; oyuncular, koçlar ya da masörler değil. Taraftarlar sürekli; ‘Burası bizim stadımız, buraya neden geldiniz? Sizin hiç şansınız yok!’ gibi sözler kullanır” dedi.

        BİLİC'TEN TAŞANLAR

        -Rusya’da futbol bir tutku değil. Türkiye’de 24 saat futbol konuşulur.

        - Türkiye’de derbiler üst düzey futbol vaat etmez.

        - Fernandes, 'Beşiktaş’ta kalacak' diye bir söz veremem. Ama gitmesini de istemem.

        YÖNETİMDEN 'DERBİ' ÇAĞRISI: YALNIZ BIRAKMAYIN

        Beşiktaş, E-Bilet ve Passolig uygulaması nedeniyle ilginin düşük olduğu F.Bahçe derbisi için taraftarlarına çağrıda bulundu. Resmi siteden yapılan açıklamada; E-Bilet ve Passolig’e geçmenin yasal zorunluluk olduğu vurgulandı.

        Uygulamanın derbiye denk gelmesini “Fikstür azizliği” olarak değerlendiren yönetim, “Böylesi bir dönemde taraftarlarımıza Beşiktaş’ı yalnız bırakmama çağrısı yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ