Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ersun Yanal Fenerbahçe 3 yıllık sözleşme, Ersun Yanal ne kadar kazanıyor? Ersun Yanal'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi, Ersun Yanal Fenerbahçe'de kalacak mı? - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HTSPOR / Ferudun NİĞDELİOĞLU
        Şampiyonluğunu resmen ilan etmek için artık günleri saymaya başlayan Fenerbahçe’de yönetim, teknik direktör Ersun Yanal’ı bırakmak istemiyor...

        2

        Sezon başında yapılan görüşmelerde Yanal, “Sözleşmemi 1 yıllık yapalım. Lig sonunda durumumuza göre oturur konuşuruz” demişti.

        3

        Kendine fazlasıyla güvenen tecrübeli çalıştırıcı, sonunda hedefine ulaşmak üzere. Alacağı bir galibiyetle şampiyonluğunu ilan edecek olan Sarı-Lacivertliler’de yönetim de Ersun Yanal’ı bırakmak istemiyor.

        4

        Bunun için de Yanal’a 3 yıllık yeni bir sözleşme teklif edileceği ve yıllık 1.5 milyon dolar olan ücreti için de 2 milyon dolar önerileceği öğrenildi.

        5

        Bunun yanında şampiyonluk primi olan 1 milyon dolar da sözleşme paketinde bulunacak.

        6

        YERLİ SAĞ BEK VE FORVET
        Öte yandan şu an için önümüzdeki sezon da F.Bahçe’de kalmayı hedefleyen Yanal’ın yeni dönemdeki transferlerle ilgili düşüncelerini yönetime ilettiği öğrenildi.

        7

        Buna göre Yanal, 3-4 genç oyuncunun yanı sıra yerli bir santrfor ve sağ bek istiyor. Yabancı transferi konusunda ise Ersun Yanal’ın sezon sonunda yönetimle bir değerlendirme yapmak istediği belirtildi.

        8

        Tecrübeli hocanın yabancı sınırlamasındaki olası değişiklik durumunda buna göre bir transfer politikası izlemeyi düşündüğü ifade edildi.

        9

        KONGRE ÜYESİ OLUYOR
        Teknik direktör Ersun Yanal artık tam bir Fenerbahçeli olmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler’de daha önceden tüzük gereği üyelik için başvuruda bulunan kişiler, 2 yıl beklemek zorunda kalıyordu.