Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor fenerbahçe transfer, fenerbahçe emrah başsan, emrah başsan transfer, emrah başsan antalyaspor - Fenerbahçe Haberleri

        Şampiyonluk için gün saymaya başlayan Fenerbahçe’de önümüzdeki yılın transfer çalışmaları hızlandı. Süper Lig’i birinci sırada bitirmesine rağmen UEFA’nın verdiği ceza nedeniyle Şampiyonlar Ligi’ne katılamayacak olan sarı-lacivertliler, MP Antalyaspor’un genç yıldızı Emrah Başsan için oldukça ciddi.

        Yabancı statüsünün önümüzdeki sezon değişeceğini düşünen teknik heyet ve yönetim kaliteli yerli arayışını sürdürüyor. İlk etapta Antalyaspor’un başarılı oyuncunu almak için kolları sıvayan Fenerbahçe, Akdeniz kulübünün ligden düşmesi halinde Emrah Başsan için bonservis bedeli de ödemeyecek.

        BEDAVA GELEBİLİR

        2016'ya kadar sözleşmesi devam eden Emrah Başsan’ın mukavelesinde “Takım ligden düşerse serbest kalır” maddesi bulunuyor. Sağ açık ve sol açık mevkiinde oynayan Emrah Başsan, Fatih Terim’in yeniden yapılanan milli takıma davet ettiği gelecek vaadeden genç yıldızlar arasına da adını yazdırmayı başardı.

        (Amk)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ