Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sabri Reyiz, Sabri Sarıoğlu Bursaspor 2 Galatasaray 5 - Galatasaray Haberleri

        Sabri, dün ayağının dışıyla (trivela) asist yaparak Burak’a gol attırmayı başardı. Penaltı kazandıran Sabri’nin, bir şutu da üst direği salladı. Sosyal medyayı sallayan emektar futbolcu için “Ne içtin Sabri Reyiz. İçine Messi mi kaçtı” gibi yorumlar yapıldı. Mancini de “Forvetimize canlılık getirdi” sözleriyle kaptanı övdü.

        Yıldız oyuncu, “Devre arasında, ‘canı gönülden oynarsak kazanırız’ dedik. G.Saray’a yakışır şekilde oynadıktan sonre yenemeyeceğimiz bir takım yok” dedi.

        Çakmak atıldı, Yekta’nın kaşı açıldı

        Cimbom’un 4. ve 5. golünden sonra yaşanan sevinçlerde tribünden yabancı madde yağdı. Burak’a pet şişe atıldı. Melo’nun golünün ardından “duran adam” pozu verilirken, bu sırada büyük bir çakmak, Yekta’ya isabet etti. Kaşı açılan tecrübeli oyuncu, yapılan pansumanın ardından başında sargıyla devam etti.

        SEN ‘TAŞ’IMA YORULURSUN!

        Peş peşe gelen gollerin ardından Bursaspor tribünleri karıştı. Sneijder, fırlatılan büyük bir taş parçasını yerden alırken hemen Civelli yetişti. Bursalı oyuncu, Sneijder’dan taşı alıp hakem görmeden dışarı atı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ