Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün öne çıkanları, transfer iddiaları, futbol haberleri - Futbol Haberleri
        1

        BEŞİKTAŞ'A ADA'DAN DEV RAKİP!
        Beşiktaş'ın gündemini bir süredir meşgul eden Werder Bremen'in golcüsü Aaron Hunt için flaş bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basınının iddiasına göre Werder Bremen ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Hunt için Tottenham'ın devrede olduğu vurgulandı. Hunt'un ise Beşiktaş'ın teklifini reddederek Tottenham'ın yolunu tutacağı belirtildi. Ayrıca bir diğer Premier Lig ekibi Stoke City'nin de Aaron Hunt için nabız yokladığı vurgulandı.

        2

        DROGBA, 'ÇİZME'YE DOĞRU
        Le 10 Sport'un haberine göre Roma'nın, Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek Didier Drogba ile yakından ilgilendiğini yazdı. Haberde Roma'nın menajeri Rudi Garcia'nın yıldız futbolcuyu çok istediği ve Drogba'nın menajerleri ile görüşmelerin olumlu geçtiğine yer verildi.

        3

        GALATASARAY'DAN BEŞİKTAŞ'A DEV ÇALIM
        Sezon sonunda sözleşmesi bitecek yıldız için bonservis parası ödenmeyecek olması kulüpleri bu transfer konusunda aceleci davranmaya iterken Galatasaray'ın transferi bitirmek üzere olduğu idda edildi. Haberde Beşiktaş'ın hala oyuncuyla anlaşamadığının altı çizilirken Lescott'ın seneye sarı kırmızılı formayı giyme ihtimalinin fazla olduğu belirtildi.

        4

        FERNANDES'İ ESKİ TAKIMI İSTİYOR
        Football Direct News’in haberine göre Everton Fernandes’i isteyen kulüplerin başında geliyor. 2007 ve 2008 olmak üzere iki ayrı dönemde Everton’da kiralık olarak forma giyen Portekizli orta saha Gareth Barry’den doğacak olan boşluğu doldurabilir. Manchester City’den kiralanan yıldız oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı ve menajer Roberto Martinez’in de onun boşluğunu Manuel Fernandes ile doldurabileceği belirtiliyor.Fernandes ile ilgilendiği iddia edilen bir başka takım ise Swansea City. Ligde 34 puanla 15. sırada bulunan Galler ekibi Premier League tecrübesi bulunan Fernandes için Everton ile yarışmak zorunda.

        5

        SİSSOKO-BEŞİKTAŞ İDDİASI
        Sports Direct isimli internet sitesi daha önce Valencia, Liverpool, Juventus ve PSG gibi dev kulüplerin formasını giyen Mohamed Sissoko'nun Beşiktaş'a transfer olabileceğini iddia etti. Haberde Sissoko'nun şu an İspanyol ekibi Levante'de forma giydiği ve Haziran'da sözleşmesinin sona ereceği belirtildi.

        6

        KARTAL İÇİN BİR İDDİA DA UZAK DOĞUDAN
        Gelecek yılın transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş için bir iddia da Çin medyasından geldi. Marcello Lippi'nin menajerliğini yaptığı Guangzhou Evergrande'nin 30 yaşındaki İtalyan yıldızı Alessandro Diamanti'nin Beşiktaş'ın radarında olduğu iddia edildi. Şubat ayında 7 milyon Euro karşılığıdna İtalya'nın Bologna takımından Guangzhou kadrosuna katılan Diamanti'nin mutsuz olduğu ve gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için Beşiktaş'ı tercih edebileceği öne sürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ