Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Fenerbahçe gönderilecekler, Fenerbahçe Ersun Yanal'ın listesi, Ersun Yanal'ın istediği oyuncular - Fenerbahçe Haberleri
        1

        ERSUN YANAL LİSTEYİ YÖNETİME VERDİ!
        Fenerbahçe'de, bir yandan şampiyonluk kutlamalarının hazırlıkları, diğer yandan da gelecek sezon planları yapılıyor. Sarı-Lacivertli kulüple sözleşme uzatması beklenen Ersun Yanal, kadroda eksik gördüğü mevkiilere takviye için yerli ve yabancı oyuncuların listesini yönetime verdi.

        2

        STOCH KALABİLİR
        Slovak oyuncu Miroslav Stoch, ligi Olimpiyakos'un ardında 2. tamamlayan PAOK'ta bu sezon 39 maçta forma giydi. Yıldız oyuncu bu maçlarda 8 gol attı, 12 de asist yaptı. Kulübüne ciddi katkı veren Stoch, eğer PAOK 5 milyon euro'luk satış opsiyonunu kullanıp oyuncunun bonservisini almazsa Fenerbahçe'ye geri dönecek.

        3

        Hızlı, adam eksiltebilen ve uzaktan şutlarla gol bulabilen özellikte bir kanat oyuncusunun Sarı-Lacivertli takımın kadrosunda olmadığı düşünüldüğünde, Teknik Direktör Ersun Yanal gelecek sezon planına Stoch'u dahil edebilir. Elbette Slovak oyuncunun gece hayatına eskisi kadar ağırlık vermeyeceğine herkesi ikna etmesi gerek.

        4

        KRASİC VE YOBO DÜŞÜNÜLMÜYOR
        Takıma büyük umutlarla katılan ama lig maçları bir tarafa, yedek ve genç oyunculara şans verilen Ziraat Türkiye Kupası maçlarında dahi tercih edilmeyen ve sezon başında Bastia'ya kiralanan Krasic, şimdiye kadar 33. haftası tamamlanan Fransa Ligi'nde sadece 17 kez forma giydi.

        5

        1 Lig Kupası, 1 de Fransa Kupası maçında şans bulan Sırp oyuncu, bu maçlarda 2 gol attı, 1 de asist yaptı. Akıbeti henüz netleşmeyen yabancı sınırı ve aldığı yüklü ücret düşünüldüğünde, Krasic'in bu performansla Süper Lig'de Fenerbahçe forması giymesi pek mümkün görünmüyor.

        6

        Fenerbahçe'de şans bulamayan ve bu yaz Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda forma giyme fırsatını değerlendirmek adına kendini göstermek için Norwich City'ye kiralık olarak giden Nijeryalı Yobo, 34 haftası tamamlanan Premier Lig'de şimdiye kadar 8 maçta oynadı. Bu maçlarda takımını skor anlamında katkı veremeyen tecrübeli savunma oyuncusu yabancı sınırlaması nedeniyle gecek sezon Fenerbahçe'de şans bulamayacak.

        7

        GENÇLER İÇİN KARAR KAMPTAN SONRA
        Fenerbahçe, sezon başında 13 yerli ve genç futbolcusunu da tecrübe kazanmaları için kiralık olarak göndermişti. Aralarında Recep Niyaz, Beykan Şimşek gibi yıldız adaylarının da bulunduğu oyuncular takıma geri dönecek. Gençlerle ilgili karar, yeni sezon öncesi yapılacak hazırlık kampının ardından verilecek. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ