Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe transfer, Galatasaray transfer, Beşiktaş transfer - Fenerbahçe Haberleri
        1

        SELÇUK BOMBASI
        Son dönemde transferde kaliteli yerli oyuncuların peşine düşen Fenerbahçe, bu kez ezeli rakibi Galatasaray'ın kaptanına göz koydu.

        2

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, uzun süredir hayallerini süsleyen Selçuk İnan için birkaç gün önce yönetimle görüştü ve "Eğer şartlar oluşursa onu Fenerbahçe'de görmek istiyorum" dedi.

        3

        Sarı- lacivertli yöneticiler bu sürpriz talebe şaşırırken, bu oyuncunun hem futboluna hem de kişiliğine övgüler yağdıran Yanal "Türkiye'nin en istikrarlı futbolcularından biri. Yetenekli ve zeki. Efendiliğiyle de örnek bir futbolcu. Hiçbir kaprisi yok. Dört dörtlük futbolcu. Onu alırsak bize çok büyük yararı olur" ifadesini kullandı.

        4

        YANAL BÜYÜK UMUTLA BEKLİYOR
        Yanal'ın bu konuşmasının ardından Fenerbahçeli yöneticiler, Galatasaray'la sözleşmesi 2016 yılında bitecek olan Selçuk İnan için "hazırda bekleme" kararına vardı.

        5

        Son haftalarda Galatasaraylı taraftarların tepkisini çeken, ayrıca teknik heyetle sorunlar yaşayan Selçuk, yeni sözleşme için ücretinin düşürüleceği haberleri nedeniyle de oldukça huzursuz.

        6

        29 yaşındaki yıldız futbolcunun, ayrılık kararı alması halinde yönetimle görüşüp anlaşacağı ve ardından Fenerbahçe kulübünün yolunu tutabileceği kaydedildi. Bu olasılık gerçekleşir mi bilinmez ama şu kesin ki Ersun Yanal, deyim yerindeyse kollarını açmış, büyük bir umutla Selçuk İnan'ı bekliyor.

        (Fotomaç)

        7

        50 MİLYON EURO
        Mali Genel Kurul'da seçim tartışmalarını bitiren ve elini güçlendiren Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, 'Başarı, başarı, başarı' sözünü yerine getirmek için kolları sıvadı.

        8

        Bu sezon Fenerbahçe'nin çok gerisinde kalınması nedeniyle büyük değişiklikler yapmayı planlayan Başkan Ünal Aysal, transfer için 50 milyon euro'luk dev bütçe ayırdı.

        9

        Aysal, İtalyan hocanın, kafasındaki takımı kurmak için masraftan kaçınmazken Mario Balotelli, Manolo Gabbiadini ve Davide Astori hedefteki isimlerin başında geliyor.

        10

        "TAM BANA GÖRE"
        Beşiktaş'ta gözler yeni sezon transfer harekatına çevrilirken, siyah- beyazlıların peşinde olduğu isimlerden biri olan Gary Medel'dan olumlu haberler geldi. Oyuncunun menajeri Felicevic, bir süre önce Medel'i Beşiktaş yönetimine önermişti.

        11

        Kulübüyle 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Şilili ön libero, Cardiff City'nin küme düşmesi durumunda takımda kalmayı düşünmediğini açıkladı. İngiliz ekibinin, bu durumda Medel'i 5 milyon euro bonservis bedeliyle bırakması bekleniyor. Hırçın ve savaşçı bir yapısı olan Gary Medel için, Şili'nin La Nacion gazetesi; "Gary Medel, Beşiktaş'a gideceği ihtimallerini duymaktan hoşlandı" başlığını kullandı.

        12

        İLK BOMBA MEVLÜT
        Geçen sezon Alper Potuk'u alarak yerli kalitesini yükselten F.Bahçe şimdi de Mevlüt Erdinç için atağa geçti. Aykut Kocaman gibi Ersun Yanal'ın da çok istediği gurbetçi golcü ve kulübü St. Etienne ile temasa geçildi. İddiayı daha güçlü hale getiren ise Fransız mercato365'in bu olayı ısrarla yazması. Site, F.Bahçe dışında Trabzonspor'un da Mevlüt için devreye girdiğini yazarak, "Erdinç'in rotası F.Bahçe gibi görünüyor" yorumunu yaptı.

        13

        'BENDEN YANA SORUN ÇIKMAZ' DEMİŞ
        Trabzonspor'un maddi olarak St. Etienne'nin isteğine cevap veremediğini belirten mercato365, "F.Bahçe şampiyonluğun verdiği hava ve ezeli rakibi G.Saray'dan önce 4. yıldızı takmak istediği için Mevlüt'ü ne pahasına olursa olsun almak istiyor" diye yazdı. Fransız basını da Mevlüt'ün F.Bahçe'ye sıcak baktığını hatta menajerler vasıtasıyla F.Bahçe'ye "Kulübüm ile anlaşın, benden yana sorun çıkmaz" haberi yolladığı da konuşuluyor.

        14

        MEİRELES ADA'YA
        İngiliz basını Türkiye'de yabancı kontenjanının azaltılması nedeniyle Meireles'in West Ham'a gideceğini yazdı. Basın, Dünya Kupası'ndan sonra imzaların atılacağını, Portekizli oyuncunun da bonservis konusunda Fenerbahçe'den anlayış istediğini iddia etti.

        15

        ERİKSEN İDDİASI
        İngiliz gazetesi Metro, F.Bahçe'nin geçen yaz isteyip alamadığı Danimarkalı oyuncu ile ilgilendiğini yazdı Ajax'ın altyapısından yetişen Christian Eriksen bu sezon Tottenham ile çıktığı 21 Premier Lig maçında 7 gol attı, 7 de asist yaptı. Eriksen'in Tottenham ile 4 yıl daha sözleşmesi var.

        16

        YİNE SALİH'İ İSTEDİLER
        İtalyan II Messaggero gazetesi, Roma teknik direktörü Rudi Garcia'nın başkan Pallotta ile bir araya geldiği ve transfer listesini sunduğunu haber yaptı. Listede Kalou, Jacson Martinez, Debuchy, Santon, Sissoko'nun yanı sıra Salih Uçan'ın ismi de yer alıyor.

        17

        ASLAN'A ZORLU RAKİPLER
        Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Defensor Sporting'te forma giyen "Yeni Forlan" Giorgian De Arrascaeta'nın peşinde Juventus, Milan ve Napoli'nin de olduğu iddia edildi. 19 yaşındaki orta saha için görüşmeler yapan sarı-kırmızılı ekibin, dev talipler nedeniyle oldukça zorlandığı ifade edildi.

        18

        ANELKA'YA ŞOK
        Brezilya Ligi takımlarından Atletico Minerio, bir dönem F.Bahçe forması da giyen Fransız futbolcu Nicolas Anelka transferinden vazgeçti. Kulübün Futbol Direktörü Christian Casini yaptığı açıklamada; "Anelka'nın kendilerine geleceğini söyleyip, beklettiklerinden dolayı" bu transferden vazgeçtiklerini ifade etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ