Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Trabzonspor İbrahim Hacıosmanoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalar - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR/Haluk AYYILDIZ

        Avrupa kupalarına katılmak isteyen Trabzon’da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, takımla yakından ilgileniyor. Kayseri Erciyes maçının hazırlıklarına başlayan Bordo-Mavililer’in dünkü idmanını başkan Hacıosmanoğlu da izledi. Hacıosmanoğlu saha içinde oyuncularla bir toplantı yaparken, bu toplantıya kadro dışı bırakılan Colman ve Zokora dahil tüm futbolcular katıldı. Son dönemde yaşanan krizlerden ve alınan kötü sonuçlardan dert yanan başkan şöyle konuştu: “Ben çok üzülüyorum. Çaba sarf ediyorum. Para buluyorum, biraz gecikmeli de olsa ödemelerinizi yapıyoruz. Biz bunları yaparken siz de saha sonuçlarında lütfen daha dikkatli olun. Saha içinde daha bir takım olun. Bu görüntüyü verin. Sizi bilmiyorum ama ben utanıyorum.”

        MALOUDA 'AYRILIK' DEDİ

        Öte yandan Trabzon’a dün dönen ve başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşen Malouda, Fransa basınına önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’de kalmak istemediğini belirten Malouda, “Trabzon’a kariyerimi canlandırmak için imza atmıştı. Ancak gelecek yıl orada olacağımı zannetmiyorum. Kontratımı feshetmek için başkanla görüşüyorum. Serbest kalmanın yollarını arıyorum. Kalitenin yüksek olduğu bir lige ihtiyacım var” dedi.

        ÖZER EN AZ 2 HAFTA YOK

        Eskişehir maçında sakatlanan Özer Hurmacı’nın çekilen MR’ının ardından sol arka adalesinde 1.5 cm yırtık tespit edildi. Tedavisine başlanan Özer’in 2 ile 4 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ