Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Beşiktaş Slaven Bilic, Bilic açıklamalar - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR/Kartal YİĞİT

        Beşiktaş’ta Fenerbahçe hazırlıkları 2 günlük iznin ardından start aldı. Herkes teknik ekibin F.Bahçe üzerinde durmasını beklerken, Slaven Bilic ilginç bir yöntem belirledi. Haftanın ilk çalışmasında Fenerbahçe’nin ‘F’si bile geçmezken, Bilic’in gündeminde Torku Konyaspor maçı vardı. 90+3’te yenilen golle kaybedilen 2 puan ve hakem Çağatay Şahan’ın yaptığı hatalar üzerinde duran Bilic, “Öncelikle yapmamız gereken şey moral olarak üst düzeye gelmek. Altını çizmek istediğim bir şey var. Konyaspor maçını unutmalıyız. Herkes bilsin ki, benim gözümde Beşiktaş o maçın galibidir. Hakem hatasıyla 2 puan kaybettik. Ben o maçı kazandınız sayıyorum” ifadelerini kullandı.

        ‘EŞİTLEME’ STRATEJİSİ

        Bilic’in dün yapılan idmanda taktik üzerinde hiçbir çalışma yaptırmaması, sadece kondisyon çalıştırması da dikkat çekti. Tecrübeli çalıştırıcının derbi öncesi izlediği bu yöntem herkesi şaşırtırken Bilic’in ‘eşitleme stratejisi’ üzerinde durduğu iddia edildi. F.Bahçe’nin şu an Beşiktaş’a karşı en avantajlı olduğu iki konunun moral düzeyi ve fizik kondisyon olduğunu düşenen Bilic’in, ilk iş olarak bu durumu eşitlemeye çalıştığı belirtildi.

        ERSAN TAKIMA KATILDI

        F.Bahçe maçı için dün iki idman yapan Beşiktaş’ta en güzel haber Ersan Gülüm’ün takımla çalışması oldu. Son haftalarda ‘nasır’ problemi nedeniyle takımdan ayrı kalan başarılı stoper, idmanın en neşeli isimlerinden biriydi. Antrenmana tedavi olan Manuel Fernandes, bireysel çalışan Ömer Şişmanoğlu, Tomas Sivok ve Filip Holosko katılmadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ