Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Karabükspor, Karabükspor transfer yasağı, Karabükspor iki yıl transfer yasağı - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'a transfer yasağı kentte şok etkisi yaptı. Futbol tarihinde ilk defa transfer yasağı ile karşı karşıya kalan Kardemir Karabükspor yönetimi konuyu tahkime götürmeyi hazırlanıyor.

        Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Karabükspor'un, Selim Teber transferi ile ilgili uyuşmazlık nedeniyle 2 yıl transfer yasağı getirdi. Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Samsunspor'da sözleşmesini feshederek Karabükspor'la sözleşme imzalayan Selim Teber'in transferiyle ilgili Samsunspor'un başvurusunu karara bağladı.

        UÇK hakem heyetinin Samsunspor ile Selim Teber arasındaki dava ile ilgili haksız veya haklı fesih konusunda herhangi bir karar verilmeden Karabükspor'a 'ayartma' cezası vermesi talimatlara ve hukuka aykırı olduğu belirtilirken, kurul Karabükspor'un transfer talimatnamesine uymadığı gerekçesiyle kırmızı-mavili kulübe 2 yıl transfer yasağı getirdi.

        Avrupa Kupalarına gitmeyi planlayan ve gelecek sezonun transfer çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Karabükspor'da bu karar soğuk duş etkisi yaparken, kulüp yöneticileri konunun çözümü için çalışmalara

        başlarken, tahkime başvuru yapacağı öğrenildi.

        33 yaşındaki oyuncu 2012-2013 sezonunda Samsunspor ile sözleşmesini feshetmiş ve Karabükspor'a transfer olmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ