Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Barcelona, Barcelona taraftarı, Barcelona taraftarı tesisleri bastı - Futbol Haberleri

        Kim derdi ki Barcelona için bu kadar kısa sürede böyle bir tablo ortaya çıkacak? Son 8 sezonda tam 3 Şampiyonlar Ligi zaferi... Bu sezon dışında 6 yıldır Devler Ligi’nde en az yarı final... Ancak işler kötü gitmeye görsün... Geçtiğimiz hafta içinde Atletico Madrid’e 1-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Barcelona, son olarak hafta sonunda da mütevazı Granada’ya 1-0 mağlup olarak La Liga’da da şampiyonluk şansını ateşe atmıştı. Sergilenen kötü futbol ve ligde 3. sıraya düşülmesi, taraftarın sabrını taşırdı. Geçmiş yıllarda kazanılan müthiş başarıları bir anda unutan Katalan taraftarlar, tesisleri basarak futbolculara sözlü saldırıda bulundu...

        EN BÜYÜK TEPKİ NEYMAR’A

        Total futbolun modern temsilcisi olarak pasa dayalı sistemiyle rakiplerinin başını döndüren Barça, 2008’den beri ilk kez üst üste 2 yenilgi aldı. Fakat buna rağmen taraftarın takıma tepki göstermesi, nankörlük olarak yorumlandı. Oyunculara hakaret eden öfkeli kalabalığın en büyük tepkisi ise kaleci Pinto ve Brezilyalı yıldız Neymar’a oldu. Taraftarlar, sezon başında yaklaşık 50 milyon Euro’ya transfer edilen Neymar’ın hayal kırıklığı yaratmasını içine sindiremedi. Barçalılar, daha sonra Mascherano’nun arabasının önünü kesti. Kalabalık, futbolculara hakaret ettikten sonra dağıldı.

        MESSİ’YE DE BU SÖYLENMEZ!

        ‘SENİN UTANMAN YOK’

        Evet yanlış okumadınız... Taraftarın tepkisinden Lionel Messi de nasibini aldı. Katalan taraftarlar, kulüp tarihinde kırılmadık rekor bırakmayan Arjantinli yıldıza “Senin hiç utanman yok” diye haykırdı... Daha da acısı, Messi’nin oğluna ağza alınmayacak küfürler edildi.

        PIQUE’YE SELAM!

        Yaşananlar, Barcelona taraftarının bu sezonki ilk tepkisi değildi... Katalan taraftarlar, geçtiğimiz ay alınan Valladolid yenilgisinin ardından takımın stadı terkettiği sıralarda Pique’yi hedef almış ve bozuk para atmıştı... Şans eseri yıldız futbolcu saldırıdan yara almadan kurtulmuştu.

        KLOPP GELIYOR

        Kötü günler geçiren Barça’da sezon sonu Tata Martino ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İspanyol medyasına göre ise Katalan ekibine en yakın isim Jurgen Klopp... Dortmund projesiyle büyük işler başaran Alman teknik adamın misyonunu tamamladığı ve sezon sonu Barcelona ile anlaşacağı ileri sürüldü.

        BİR DARBE DE PUYOL'DAN

        Barcelona kaptanı Puyol, takımın aldığı transfer yasağına rağmen ayrılma fikrinden vazgeçmediğini söyledi. 36 yaşındaki savunma oyuncusu, “Sezon sonunda ayrılıyorum” dedi. Puyol, Messi’ye yöneltilen eleştirilere ise “Hakkında hiç şüphem olmadığı tek futbolcu Messi’dir. O bize çok fazlasını verdi. Her zaman elinden gelenin en iyisini yaptı. Onu asla bir kenara atamayız” sözleriyle yanıt verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ