Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor transfer, Trabzonspor ayrılık - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR / Haluk AYYILDIZ

        Trabzonspor yeni sezon için kadroda büyük bir revizyona gitmeye hazırlanıyor. Hedefte ise ilk olarak yabancı oyuncular var... Bordo- Mavililer’de daha önce gözden çıkarılan Malouda, Zokora, Colman, Janko, Bamba ve Celustka’nın bulunduğu listeye Adrian, Henrique ve Bourceanu da eklendi. Adrian ve Henrique’ye uygun bir teklif gelirse yolların ayrılacağı belirtilirken; Bourceanu için de sezon sonuna kadar göstereceği performans belirleyici olacak. Hami Mandıralı’nın “Kalsın” raporu verdiği tek ismin ise Jose Bosingwa olduğu öğrenildi.

        YÖNETİM KAYNAK ARAYIŞINDA

        Mandıralı’nın bu sezon Trabzon forması ile 32 maça çıkan Portekizli yıldızın performansından çok memnun olduğu ve yönetime bu yönde rapor vereceği belirtildi. Ekonomik olarak sıkıntıda olan Trabzon Yönetimi’nin ise bu rapor sonrası kaynak arayışlarına girdiği ve bir an önce yeni sezon transfer çalışmalarına başlayacağı bildirildi.

        TRANSFER KRITERLERI!

        Trabzonspor Yönetimi, yeni sezonda transfer konusunda ince eleyip sık dokuyacak. Bu kez zarar etmek istemeyen Fırtına, 27 yaşından büyük oyuncularla 3 yıldan fazla sözleşme yapmayacak ve 30’unu aşmış isimleri transfer etmeyecek. Ayrıca kadrodaki oyuncuların sözleşmelerindeki Euro kuru sabitlenecek ve ödemeler TL ile olacak. Trabzon doğumlu oyunculara da öncelik tanınacak.

        MALOUDA-BAŞKAN ZİRVESİ

        Hami Mandıralı idmana almadığı için sinirlenip Fransa’ya giden Malouda, yarın dönecek. Geleceği belirsiz olan yıldızın, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile son bir görüşme yapacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ