Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Beşiktaş transfer, Beşiktaş Demba Ba, Demba Ba transfer - Beşiktaş Haberleri

        Ara transfer döneminde Beşiktaş'ın gündemine gelen Demba Ba, BBC'ye yaptığı açıklamada Chelsea'den ayrılabileceğini söyledi.

        PSG ile oynanan Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş müsabakasının son dakikalarında attığı gol ile takımına turu getiren Senegalli golcü, düzenli forma şansı bulabileceği bir takımda oynamak istediğini açıkladı.

        Teknik Direktör Jose Mourinho'nun kendisi ile takımdaki geleceği yönünde hiçbir görüşme gerçekleştirmediğini ifade eden 27 yaşındaki oyuncu, ''Ben bir futbolcuyum ve oynamayı çok seviyorum. Ayrılığım henüz kesin değil ama nerede olacağı farketmeksizin 90 dakika sahada kalabileceğim bir takımda oynamak istiyorum.'' diye konuştu.

        Geçtiğimiz sezon devre arası transfer döneminde Newcastle United'dan transfer edilen Demba Ba, Jose Mourinho'nun kendisini ilk 11'de tercih etmemesine karşın PSG ve Swansea maçlarında attığı gol ile takımına adeta hayat vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ