Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Mircea Lucescu, Mircea Lucescu hangi takıma geliyor - Futbol Haberleri

        Galatasaray ve Beşiktaş ile Türkiye'de şampiyonluk yaşayan, Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu'yu zor günler bekliyor.

        Kırım'ın Ukrayna'dan ayrılmasının ardından, Donetsk bölgesinde de Rusya yanlıların "Donetsk Halk Cumhuriyeti" adı ile bağımsızlık ilanını vermesi ile birlikte Mircea Lucescu'nun da geleceği belirsiz hale geldi. Konu hakkında açıklama yapan Lucescu; "Korktum demeyeceğim ama son dönemlerde Ukrayna'da yaşananlar beni çok şaşırttı. Gelecekte neler olur bilmiyorum. İşler daha zor hale gelebilir. Tüm hayatım boyu bir profesyonel oldum ve yine öyle olacağım. Ümüt ediyorum ki kontratımı tamamlayabilirim fakat durumlar belli değil" diyerek yorumladı.

        Lucescu; "Ukraynalılar kolayca bu durumdan kurtulamaz. Bu güçlükler sadece Ukraynalılar'ı ilgilendirmiyor. Bu konuyla uzaktan yakından alakası olmayan biri bile, internet ve televizyonun yaygınlaşması nedeniyle Ukrayna'da yaşananlardan haberdardır. Ne zaman haberlere baksanız, günde 50 kere aynı haberleri, aynı fotoğrafları görüyorsunuz. Bu durum herkesi ve her şeyi etkiliyor" diyerek sözlerini noktaladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ