Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Caner Erkin transfer, Caner Erkin Fenerbahçe'de kalacak mı?, Caner Erkin'in yıllık ücreti - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ferudun NİĞDELİOĞLU

        Fenerbahçe’de Caner Erkin ile ilgili sözleşme yenileme konusu soru işaretlerini koruyor. Sarı-Lacivertli takımın başındayken Aykut Kocaman, “Caner ile mutlaka sözleşme imzalayın. En azından iyileştirme yaparak imzalarsak oyuncu 2 sene sonra bonservissiz gitmez. En az 5 yıllık sözleşme imzalarsak bu oyuncu yarar sağlar” diyerek yönetime rapor sunmuştu.

        Ancak yaşanan şike süreci ve kulüp içerisindeki sorunlar nedeniyle bu konu gündeme getirilmedi. Şimdi ise başkan Aziz Yıldırım bu konu ile bizzat kendisi ilgileniyor. Yıldız oyuncunun menajeri Batur Altıparmak görüşmelerde, “Evet bir kaç teklif var. Caner aldığı ücretten memnun değil. 650 bin dolar maaş alıyor. Şartlar yerine getirilir ve memnun edici bir rakam verilirse önceliğimiz Fenerbahçe” dedi.

        ‘SEZON SONUNU BEKLEYELİM’

        Başkan Aziz Yıldırım’ın da bu görüşme sonrasında, “O zaman sezon sonunu bekleyelim. Oturur görüşürüz. Diğer oyuncuların aldıkları ücretler bakımından da dengeyi bozmamız mümkün değil. İki tarafın da memnun olacağı bir rakam olursa anlaşırız” dediği öğrenildi.

        Ancak yönetimin 650 bin dolar alan Caner’e 2 milyon dolardan fazla para vermeyi düşünmediği, bunun da şu an aldığı maaşın çok üstünde olduğu belirtildi. Caner’in de bu teklife sıcak bakmayıp gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ