Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Barcelona Atletico madrid özet, Barcelona Atletico maçı madrid özeti, Barcelona Atletico goller, Bayern Manchester özet, , Bayern Manchester maçı özeti, Bayern manchester goller - Futbol Haberleri
        1

        Bayern Münih ve Manchester United, İngiltere'de oynanan ve 1-1 biten maçın rövanşında Allianz Arena'da karşı karşıya geldi.

        2

        Bayern Münih sahaya Neuer, Dante, Boateng, Lahm, Ribery, Robben, Götze, Müller, Alaba, Kroos, Mandzukic 11'i ile sahaya çıktı.

        3

        Manchester United ise De Gea, Evra, Jones, Smalling, Vidic, Carrick, Fletcher, Valencia, Kagawa, Rooney, Welbeck 11'i ile sahada yer aldı.

        4

        Maçta ilk tehlike 16. dakikada Bayern Münih'ten geldi. Robben'in sağ kanattan taşıdığı topta vuruşu dışarı gitti.

        5

        MANCHESTER UNİTED GOLÜ BULDU AMA...
        17. dakikada Manchester United atağında Wayne Rooney'nin sol kanattan yaptığı ortada Antonio Valencia topu güzel bir vuruşla filelere gönderdi ama hakem ofsayt gerekçesi ile golü saymadı.

        6

        Robben 44. dakikada sağ kanattan seri çalımlarla ceza sahasına girdi ve şutu çekti fakat top defansa çarpıp dışarı gitti. İlk yarı golsüz berabere sona erdi.

        7

        EVRA'DAN MÜTHİŞ GOL
        Sağ kanttan Valencia'nın ortasında topla buluşan Fransız Patrice Evra topa gelişine harika vurdu ve 57. dakikada takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

        8

        BAYERN'İN CEVABI GECİKMEDİ
        59. dakikada golü yiyen Bayern Münih çabuk toparlandı ve sol kanattan Ribery'nin yaptığı ortayı kafala bitiren Mandzukic maça dengeyi getirdi.

        9

        ŞEYTAN ÜÇGENİ GOLÜ BULDU
        Sol kanattan Ribery'nin sağ kanada paralel pasında topla Robben buluştu. Yerden içeri sert bir orta yapan Hollandalı futbolcunun ikramını Müller geri çevirmedi ve topu yakın mesafeden ağlara gönderdi. Ribery, Robben ve Müller şeytan üçgeni 68. dakikada Bayern'i 2-1 öne geçirdi.

        10

        GOLLER DEVAM EDİYOR
        76. dakikada sağ kanattan içeri kat eden Robben, iki Manchester Untedlı defans oyuncusunu ekarte ettikten sonra penaltı noktası civarından yaptığı vuruşta Vidic'in ayağına çarpan top kaleci De Gea'yı şaşırttı ve Bayern Münih'i 3-1 öne geçirerek turun kapısını ağzına kadar araladı.

        11

        SON ŞAMPİYON UYGUN ADIM
        Son şampiyon Bayern Münih kalan bölümde İngiliz rakibine şans tanımazken yarı finale adını yazdıran ekip oldu. Son şampiyonda hedef yine şampiyonluk...

        12

        Neymar ve Diego Ribas'ın karşılıklı golleri ile Camp Nou'da 1-1 biten maçın rövanşında Atletico Madrid sahasında Barcelona'yı ağırladı.

        13

        Ev sahibi ekibin en önemli oyuncularından milli futbolcumuz Arda Turan ve golcü Diego Costa'nın forma giyemediği karşılaşmada Atletico Madrid sahaya Courtois, Godin, Filipe Luis, Juanfran, Miranda, Tiago, Koke, Raul Garcia, Gabi, Adrian Lopez, Villa 11'i ile çıktı.

        14

        Katalan ekibi ise Pinto, Mascherano, Bartra, Jordi Alba, Daniel Alves, Fabregas, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi 11'i ile sahada yer aldı.

        15

        ATLETİCO MADRİD KOKE İLE GÜLDÜ
        Maçın henüz başında, 5. dakikada ceza sahası dışından Adrian'ın çektiği şut direkten döndü. Topu takip eden David Villa'nın sol kanattan içeri doğru yaptığı ortayı Adrian kafayla Koke'ye indirdi ve İspanyol oyuncu topu boş kaleye yuvarlayarak takımını 1-0 öne geçirdi.

        16

        VİLLA DİREĞE TAKILDI
        11. dakikada Koke'nin pasına hareketlenen eski Barcelonalı David Villa kaleci ile karşı karşıya kaldı. Güzel ve sert bir vuruş yapan Villa direğe takıldı.

        17

        BARCELONA MAÇI HATIRLADI
        13. dakikada Barcelona ilk tehlikeli atağını yaparken Dani Alves'in sağ kanattan yaptığı ortada Messi'nin kafa vuruşu direği yalayarak dışarı gitti.

        18

        VİLLA YİNE DİREĞE NİŞANLADI
        Atletico Madrid'in 19. dakikada gerçekleştirdiği atakta ara pasa hareketlenen David Villa sağ çaprazda çok sert vuran İspanyol oyuncu bu sefer üst direği geçemedi. Böylelikle Villa bu maçta ikinci kez direği geçememiş oldu.

        19

        NEYMAR'DAN MÜTHİŞ ÇALIMLAR
        Atletico Madrid baskısı altında geçen karşılaşmanın 24. dakikasında Neymar kendi sürüklediği topta 4 Atletico Madridli futbolcuyu çalımladıktan sonra sağ kanattan topu ceza sahası içine çevirdi. Topla buluşan Messi kötü bir vuruş yaparak topu dışarı gönderdi ve maçın ilk yarısı 1-0 Atletico Madrid'in üstünlüğü ile sona erdi.

        20

        İNANILMAZ POZİSYON
        Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Barcelona 49. dakikada yaşanan inanılmaz karambolde Barcelona golü bulamadı. Xavi'nin ara pasına hareketlenen Neymar kaleci Curtois'ı geçtikten sonra şutu çekti fakat son anda kaleci Curtois tekrar topa dokunarak pozisyonu engelledi.Daha sonra topla buluşan Messi etkili olamadı. Yaşanan karambolde Dani Alves'in tekrar içeri doldurduğu topta Atletico Madrid defansı topu uzaklaştırmaya çalıştı. Topla buluşan Xavi'nin yere düşerken çektiği şut üstten dışarı gitti.

        21

        KAPTAN İŞİ BİTİREBİLİRDİ
        İkinci yarının ortasında Atletico Madrid kaptanı Gabi sol kanattan içeri doğru hareketlendi ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Zayıf bir vuruş çıkaran Gabi bu pozisyonda kaleci Pinto'ya takıldı.

        22

        ATLETİCO İLK KEZ YARI FİNALDE
        Maçın kalan bölümünde Barcelona bir türlü istediği baskıyı kuramayınca Atletico Madrid, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Milli futbolcumuz Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid böylelikle tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ