Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Yüksel Günay tören, Aziz Yıldırım, Lefter Küçükandonyadis Tesisleri - Fenerbahçe Haberleri

        Vefat eden Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay için Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde tören düzenlendi.

        Dereağzı'nda bulunan kulüp tesislerinin önündeki sahada gerçekleştirilen törene, Günay'ın ailesi ve yakınları, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile camianın önde gelen isimleri katıldı.

        Fenerbahçe Futbol Takımı Teknik Direktörü Ersun Yanal ve yardımcıları, futbolcular Meireles, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Alper Potuk, Salih Uçan, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, kaleciler Mert Günok, Erten Ersu, Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic ve yardımcıları da törende hazır bulundu.

        Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Ali Şen ile çok sayıda eski yönetici ve yüksek divan kurulu üyesi törene katılanlar arasında yer aldı.

        Günay'ın Fenerbahçe bayrağına sarılı naaşı konuşmalar ve duaların ardından omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı.

        Bu arada tesislere üzerinde merhumun fotoğrafının ve "Fenerbahçe Hep Aydınlıktır" sözünün bulunduğu pankart asıldı.

        Günay'ın cenazesi Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi'nde öğleyin kılınacak namazın ardından Karacahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

        AZİZ YILDIRIM. KULÜBÜN AYDINLIK YÜZÜYDÜ

        Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, törende yaptığı konuşmada, Günay'ın, kulübün aydınlık bir yüzü ve gerçek bir Fenerbahçeli olduğunu ifade etti.

        Günay ile 10 yıl aralıksız, toplam 12 yıl beraber çalıştığını anlatan Yıldırım, şunları söyledi:

        "Fenerbahçe sevdasında benim yol arkadaşlarımdan birisiydi. 1960 ve 1970'li yıllarda Fenerbahçe'ye kendi mülklerini satıp getirip, kulübün ayakta durmasını sağlayan insanlardan birisidir. Gerçek bir Fenerbahçelidir. Ailesine, camiamıza herkese başsağlığı diliyorum. 10 yıllık sürede kötü günlerimizde her zaman gelerek büyüklüğünü göstererek bize destek oldu. Her zaman uyum içinde çalıştık. Her zaman Fenerbahçe'yi düşünmüştür. Allah onu aramızdan aldı. Hepimiz öleceğiz, oraya gideceğiz. Allah rahmet eylesin. Cennette inşallah hep beraber görüşürüz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ