Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım türkiye futbol direktörü fatih terim, fatih terim açıklama, fatih terim francesco totti - Futbol Haberleri

        Türkiye A Milli Futbol Takımımızın Teknik Direktörü ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İtalya'da bir radyo istasyonuna konuştu ve özel açıklamalarda bulundu. İtalya'da çalışmayı özlediğini belirten deneyimli hoca, Totti'nin İtalya Milli Takımı'na alınması gerektiğini de belirtti.

        Roma'yı değerlendiren Terim, "Tüm İtalya maçlarını seyrediyorum, çünkü özledim. Roma harika bir takım ve takımını çok iyi oynatan bir teknik adamları var. Garcia olağanüstü bir iş çıkardı, tablo da bunu söylüyor" dedi.

        "PRANDELLİ TOTTİ'Yİ BANA VERSİN"

        Totti'nin Dünya Kupası'nda oynaması gerektiini de ifade eden tecrübeli antrenöri "Prandelli'nin ne yapacağını benden daha iyi bildiğini düşünüyorum. Totti'yi gerçekten seviyorum, harika bir oyuncu ve iyi bir adam; ama İtalya teknik direktörü karar vermeli. Zor bir seçim ve karar vermek onun için kolay olmayacaktır. Elimde olsa Totti'yi Türkiye için oynatmak isterdim." ifadelerini kullandı.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ