Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Anıtkabir, Aziz Yıldırım Anıtkabir - Fenerbahçe Haberleri

        Ankara Fenerbahçeliler Derneği'nin "Türkiye için adalet, Fenerbahçe için adalet" sloganıyla Anıtkabir'e düzenlediği yürüyüşe, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli yöneticiler ve çok sayıda taraftar katıldı.

        Yürüyüşte Fenerbahçelilerin yanı sıra, aralarında Beşiktaş ve Galatasaraylıların da yer aldığı başka takım taraftarları da bulundu. Ankara dışından da çok sayıda taraftar Ankara'ya gelirken, binlerce kişi ellerindeki Fenerbahçe ve Türk bayraklarıyla yürüyüşte yer aldı.

        Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Aslanlı Yol'dan yürüdükten sonra mozoleye çelenk bıraktı. Yapılan saygı duruşunun ardından Yıldırım ve beraberindekiler, Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti.

        YILDIRIM ANITKABİR ÖZEL DEFTERİ'NE YAZDI

        Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Yıldırım, daha sonra yazdıklarını okudu. Yıldırım, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:

        "Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Yüce Atatürk,

        İtibar ve iltifatlarınıza mazhar olmuş, yegane ruhu Kuvai Milliye olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Başkanı olarak heyecan ve gururla huzurunuzdayım.

        İşgal altındaki bir ülkeyi çağdaş, demokratik bir cumhuriyet haline getiren irade ve devrimlerinize sahip çıkmak konusundaki kararlılığımız ve mücadelemiz tamdır.

        İstikbalde dahi bir gün yurdun tüm toprakları işgal edilmiş, tüm tersanelerine girilmiş, bütün kaleleri zapt edilmiş ve bütün ordulara dağıtılmış olsa da istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetinde kaldığımızda dahili ve harici bedhahlara karşı içinde bulunacağımız vaziyet çok namüsait bir vaziyette tezahür etmiş olsa da; Rahat Uyu Atam. Yolun Yolumuz. Andın Andımız olacaktır.

        Söz veriyorum ki devrimlerinizi ve ilkelerinizi unutturmak isteyen karanlıkların yüzünde yanan son bir ışık kalacaksa o Fenerbahçe olacaktır.

        Ve muhtaç olduğumuz yegane kudret yolunuzda akmak için 1 dakika bile tereddüt etmeyecek olan damarlarımızdaki asil kanımızdır.

        Her gün biraz daha artan özlem ve hasretlerimizle."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ