Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Chedjou Monaco transfer, Drogba Roma - Futbol Haberleri
        1

        CHEDJOU'YA 9 MİLYON EURO
        Galatasaray'ın Kamerunlu stoperi Aurelien Chedjou'ya Monaco talip oldu... Fransız devinin Chedjou için 9 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi.

        2

        BEŞİKTAŞ BELHANDA'YI İSTİYOR
        Devre arası transfer döneminde Dinamo Kiev’de oynayan Belhanda’yı kiralamak için nabız yoklayan fakat bunda başarılı olamayan Beşiktaş Yönetimi, Ukrayna’da çıkan iç karışıklıklar nedeniyle bu oyuncuyla tekrar temasa geçti. FIFA ile bu konuda dirsek temasında olan Beşiktaş Yönetimi, böylesine bir iznin çıkması durumunda, daha önce kiralamayı düşündüğü Belhanda’yı bu kez üstelik bonservisi bedelsiz olarak transfer etmeye çalışacak. Beşiktaş Yönetimi ayrıca, Ukrayna’daki yabancıların serbest kalması halinde Shakhtar Donetsk takımında top koşturan sağ bek Srna ile orta saha oyuncusu Fred’i de takibi altına alacak.

        3

        JAJA, ALEX'İN YANINA GİTTİ
        Shakhtar Donetsk takımının Brezilyalı futbolcusu Jaja ülkesinin Coritiba takımına transfer oldu. Son olarak Kayserispor'da kiralık olarak forma giyen Brezilyalı futbolcu, Fenerbahçeli eski futbolcular Alex ve Deivid ile eski Galatasaraylı Lincoln'ün de formasını giydiği takım için bir kaç gün önce kente gittiği sağlık kontrollerinden geçerek takımla ilk idmanına da çıktığı belirtildi.

        4

        MESUT ÖZİL'E TEPKİ YAĞIYOR
        Bayern Munich'e elenen Arsenal'de derin üzüntü yaşanırken, İngiliz basını eleştiri oklarını bir kez daha Mesut Özil’e çevirdi. Daily Mirror ile Daily Mail gazeteleri yaptıkları eleştirilerde Mesut Özil’i tembellikle suçladılar. Sezon başında 42.5 milyon sterline transfer olduğunu da hatırlatan gazeteler, Mesut Özil’in bir kayıp olduğunu ve paraların da heba edildiğini ifade ettiler.

        5

        TELLES AİLESİNDEN REAL MADRID AÇIKLAMASI
        Adı son günlerde Real Madrid ile anılan Galatasaraylı Alex Telles'in ailesinden Sarı-Kırmızılıları rahatlatan bir haber geldi. Brezilyalı yıldızın ailesi, "Alex için Real Madrid forması giymek rüya gibi bir şey olabilir ancak O Galatasaray'da çok mutlu ve bu takımda yoluna devam edecek" açıklaması yaptı.

        6

        DROGBA'YA ROMA TALİP OLDU
        Galatasaray'ın sözleşmesini yenilemediği Didier Drogba için flaş bir iddia ortaya atıldı... İtalyan gazetesi Il Messaggero’da çıkan habere göre; Serie A’nın ikincisi Roma, Didier Drogba’yı kadrosuna katmak istediği, Sportif direktör Walter Sabatini ve teknik direktör Rudi Garcia’nın da bu transfere sıcak baktığı ve iki tarafın da sponsoru olan Nike firmasının yardımıyla bu transferin gerçekleşebileceği belirtildi.

        7

        ERSUN YANAL'DAN 'DEPAR' AÇIKLAMASI
        Fenerbahçe’nin olaylı Trabzon maçında akılarda kalan bir görüntü de Ersun Yanal’ın attığı depardı... Bu durumla ilgili olarak Yanal, “Kaçmak da nereden çıktı? Ben oyuncularımı orada bırakır mıyım? Trabzon’da çalışmış biriyim ben. Orada neler olabileceğini çok iyi biliyorum. Onun için tribünleri daha fazla tahrik etmemek ve gerginlik olmaması için tünelin kapısına doğru koştum ve orada oyuncularımın gelmesini bekledim” ifadesini kullandı.

        8

        FENERBAHÇE'DEN FLAŞ İSTEK
        Fenerbahçe Yönetim Kurulu dün bir araya geldi. Toplantının ilk gündem maddesi Trabzon deplasmanında yaşanan olaylardı. Sarı-lacivertli bazı yöneticiler bu olayların tekrarlanmaması için artık Trabzonspor ile oynanacak maçların farklı bir statta yapılması için resmi başuvuruların yapılması gerektiğini belirtti.

        9

        MEHMET TOPAL'DAN ALKIŞLANACAK HAREKET
        Trabzonspor-Fenerbahçe maçında bir pozisyonda Yusuf Erdoğan, Mehmet Topal’a takılarak sakatlık geçirdi. O anda F.Bahçe atağa kalkmak üzereydi ancak Mehmet Topal, Yusuf’un yerde yattığını görünce topu bırakıp oyunu durdurarak genç futbolcunun yanına gitti ve durumunu sordu. Bu Fair Play’lik hareket de çirkinliklerle dolu gecenin gölgesinde kaldı.

        10

        FLORYA'DA YER KALMADI
        Ara transferde şov yapıp 9 ismi kadrosuna katan G.Saray’da 32 kişiyi bulan futbolcu kadrosu büyük bir sıkıntıyı da beraberinde getirdi. Metin Oktay Tesisleri’nin kamp ve dinlenme merkezinde futbolculara yatacak yer kalmadı. Oyuncular 18 kişilik odalara sığmazken; bazı futbolcuların da kendilerine ayrılan tek kişilik odaları yeni takım arkadaşları ile paylaşmak istemedikleri, bu yüzden bazı genç isimlerin açıkta kaldıkları belirtildi.

        11

        Londra merkezli haberlere göre Jose Mourinho, uzun vadede Ashley Cole'un yerini dolduracak bir isim arıyor. Türkiye Ligi'ni yakından takip ettiği bilinen Chelsea Menajeri Jose Mourinho'nun adayları arasında Caner Erkin de var. İngiliz basınına göre Caner'le Liverpool ve Tottenham da ilgileniyor. Sözleşmesi sezon sonu bitecek Caner, son kararını Fenerbahçe yönetimi ile görüştükten sonra verecek.

        12

        YETİŞ ALMEİDA
        12 golle Beşiktaş’taki en verimli sezonunu geçiren Hugo Almeida’nın sakatlığının ardından Ömer Şişmanoğlu’nun da 15 gün sahalardan uzak kalacak olması teknik direktör Slaven Bilic’in canını fazlasıyla sıktı... Hırvat teknik adam, Beşiktaş Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık ile görüşerek Almeida’nın Rize maçına mutlaka yetiştirilmesini istedi.

        13

        BOSINGWA'DAN OLAY TEPKİ
        Trabzonspor ile Fenerbahçe’nin mücadelesi öncesinde alınan önlemlere karşın maçta gerginlik yaşanmasının önüne geçilemezken, Avni Aker’deki olaylar Bosingwa'yı da çıldırttı. Portekizli oyuncu, tepkisini "Bu kahrolası cehennem ortamında futbol oynanamaz. Hakem maçı tatil etse de içeri girsek" sözleriyle dile getirdi.

        14

        MÜTHİŞ İDDİA
        Maç tatil olmasaydı asıl olayların karşılaşmanın 61. dakikasında yaşanacağı ileri sürüldü. Sahaya tuğla bile atan taraftarların 61. dakikada F.Bahçeli oyuncuları yumurta yağmuruna tutmayı planladıkları ifade edildi. Bir başka iddiaya göre de eğer hakem Bülent Yıldırım ilk yarıyı bitirseydi, düdükle birlikte taraftar sahaya inecekti ve rakip futbolculara saldıracaktı.

        15

        "KUNDAKTAKİ ÇOCUĞUMA KÜFÜR ETTİLER"
        Trabzon’da olayların başlamasına neden olduğu iddia edilen Volkan Demirel isyan etti. Tecrübeli oyuncunun, “Yeni doğmuş bebeğine bile sövdüler. Müslüman değil mi bunlar? Küçücük kundaktaki çocuğuma küfür ediyorlar. O daha bir melek. Meleğe küfür edilir mi? Üzerimize atılmayan bir şey kalmadı. Ne çocuğum, ne ailem hiçbir şeyim kalmadı” dediği öğrenildi.

        16

        'FERNANDES İMZAYI ATTI' İDDİASI
        Portekiz medyası, Beşiktaş'ta sakatlığını öne sürerek 2 haftadır idmanlara çıkmayan ve eleştirilerin sürekli hedefinde olan Manuel Fernandes'in Rus ekibi Lokomotif Moskova ile senelik 4 milyon Euro'dan 5 yıllık anlaşma imzaladığını yazdı. Fernandes'in Lokomotif Moskova ile anlaştığı daha önce de gündeme gelmiş ve Rus kulübü yetkilileri bu iddiayı yalanlamayarak bu konuyu yazın konuşabileceklerini belirtmişlerdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ