Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe F.Bahçe'den yeni 'şike davası' hamlesi! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe resmi sitesinden "Adalete Fener yak" sloganıyla duyurulan bildiride Şike Davası'nda haksız ve hukuksuz uygulamalar olduğu, buna karşı bir imza kampanyası başlatıldığı ifade edildi.

        İşte sarı lacivertli kulübün resmi sitesinden yapılan o açıklama;

        1907 Fenerbahçe Derneği öncülüğünde başlatılan ’Adalete Fener Yak’ kampanyası; Başkanımız, Kulübümüz ve yöneticilerimizin yargılandığı 3 Temmuz Sözde Şike Davası’nda yapılan haksız, hukuksuz karar ve uygulamalara dair önemli bir adım atıyor.

        Adalete Fener Yak kampanyası; Kulübümüzün, yeniden, adil yargılanması adına taraftarımızın sesini, muhataplara ve dünya geneline duyurabilmesi için imza platformu change.org’da bir hareket başlattı.

        1907 Derneği’nden, Fenerbahçe’nin, iki buçuk yıldır tepkisini ve kulübüne desteğini her yerde gösteren taraftarına ve renk ayrımı gözetmeksizin ’herkes için adalet’ diyen tüm kamuoyuna yapılan çağrı şu şekilde:

        "Bildiğiniz üzere Fenerbahçemizin bağımsız mahkemelerde adil yargılanma talebine destek olmak ve bu adalet çağrısının daha gür bir sesle tüm Türkiye’de yankılanmasını sağlamak amacıyla başlattığımız "Adalete Fener Yak" projemiz tüm hızıyla devam etmektedir.

        Projemizin devam eden sosyal medya faaliyetleri kapsamında Change.org’da dijital imza kampanyası başlatılmıştır. Bugüne kadar pek çok ülkede düzenlenen, büyük ses getirerek başarıyla amacına ulaşan imza kampanyalarının yürütüldüğü Change.org’da "Türkiye için Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet" sloganıyla başlattığımız kampanyamızın da geniş kitlelere yayılacağına ve Fenerbahçemizin haklı talebinin karşılık bulmasında etkili olacağına inanıyoruz.

        Bu bağlamda Adil Yargılanma Talebimizin ilgili makamlara daha güçlü ulaştırılması adına internet üzerinde www.change.org/AdaleteFenerYak adresinden ilgili yönlendirmeleri takip ederek imza verebileceğinizi bilgilerinize sunarız.

        Verilecek her imzanın büyük güç katacağı kampanyamıza, siz değerli üyelerimizin yanı sıra Adalet arayışında olan tüm eş, dost ve yakınlarınızın da katılımları için desteklerinizi rica eder, katılım ve katkılarınız için şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

        Saygılarımızla,

        1907 Fenerbahçe Derneği"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ