Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe şampiyonluk, 2010 2011 şampiyonluk kupası, Fenerbahçe Trabzonspor - Fenerbahçe Haberleri

        Volkan Demirel, Fenerbahçe Kulübü'nün aylık olarak çıkardığı Fenerbahçe Dergisi'nin şubat sayısında yer alan röportajında, 2010-2011 sezonunda elde ettikleri şampiyonluğun annelerin ak sütü gibi helal olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

        "Biz futbolcular olarak her şeyi biliyoruz. Her zaman doğrunun yanında olduğum için başkanımız Aziz Yıldırım'ın da doğru konuştuğunu biliyorum. Başkanımız dik durduğu müddetçe bizler de arkasındayız. 2010-2011 sezonu şampiyonluğunun da sonuna kadar arkasındayız. Bu kupayı bizden almaya çalışanlara da bu kupayı vermeyeceğiz."

        Başkalarının bazı söylem ve konuşmalarla bu şampiyonluğu dile getirebileceğini ama kendilerinin o kupayı kaldıran takımın mensubu olduklarını vurgulayan tecrübeli kaleci, "Ne yaptığımızı, nasıl mücadele ettiğimizi de futboldan anlayan ve futbol cahili olmayan insan bilir. O yüzden de biz, bu şampiyonluğun doğru olduğunu ve bu doğrunun arkasında sonuna kadar duracağımızı her defasında söyleyeceğiz. Hayatım boyunca da 2010-2011 sezonunun şampiyonunun Fenerbahçe olduğunu söyleyeceğim" ifadelerini kullandı.

        Kendilerinin 3 Temmuz sürecinde olduğu gibi Yargıtay’ın almış olduğu son kararın ardından birlik ve beraberliklerini bozmadan Fenerbahçelilik duruşunu bir kez daha göstereceklerini anlatan Volkan Demirel, görüşlerini şöyle aktardı:

        "Bizler, içinde bulunduğumuz bu zor durumu da atlatacağımızı düşünüyoruz. Evet, 3 Temmuz sürecindeki ilk günlerde psikolojik olarak etkilendik ama artık bu sıkıntıları aştık diyebilirim. Bu zorluğa rağmen dik durup, doğru bildiğimiz şey için mücadelemiz devam edecek. 3 Temmuz sürecinde 'Acaba yaptılar mı?' diye şüphe edenleri şu an şüphe duyduğuna inanmıyorum. Herkes 2010-2011 sezonundaki şampiyonluğumuzun haklılığına inanıyor. Bunu diğer takımların taraftarları da söylüyor. Bizler geçmişte yaptığımız gibi yine saha içinde elimizden geldiğince maç kazanarak, kupalar kaldırarak yine Fenerbahçelilik yaşantımızı devam ettireceğiz. Biz futbolcular olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız."

        "BİZ BİR AİLEYİZ"

        Sarı-lacivertli takımın kalecisi, bir aile ortamına sahip olduklarını ve üzüntüyü, sevinci birlikte yaşadıklarını dile getirdi.

        "Hepimiz bu ailenin ferdiyiz" diyen Volkan Demirel, şunları kaydetti:

        "Saha içi ve saha dışı olsun Fenerbahçe'ye yakışır bir şekilde hareket etmenin önemini biliyoruz. Ailenin içinde her zaman huzur ya da mutluluk olmaz sıkıntılar da olacaktır ama Fenerbahçe gibi büyük bir ailede sevinmek de üzülmek de güzel. Bizler her şeyi Fenerbahçe için yapıyoruz. Kameralara yansıyan her şey yapmacıklıktan uzak ve samimi olduğumuzun başlıca göstergeleri. Yansımayan durumlarda da dediğim gibi bir aile fertleri gibi uyum içindeyiz."

        Sezon sonuna kadar en çok puanla şampiyon olmak istediklerini vurgulayan tecrübeli file bekçisi, "Puan farkı ne olursa olsun sadece hedefimiz olan şampiyonluğa emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Tabi puan farkı bir avantajdır ve bunu da en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Sezon sonunda da bütün Fenerbahçelilerin istediği şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz" diye görüş belirtti.

        Volkan Demirel, ara transfer döneminde rakiplerin aksine sessiz kalmalarıyla ilgili soruyu şu şekilde yanıtladı:

        "Rakiplerimiz belli başlı transferler yaptılar ama ben de kendi açımdan baktığımda takımımızın çok iyi bir ivme yakaladığını düşünüyorum. Bunu da en iyi şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Takım içinde her oyuncu önemlidir. Kendi açımdan baktığımda bu nedenle herhangi bir bölgede eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum ancak tabi hocamızın görüşleri sonucunda bu yönde bir karar alınır. Bu süreçten sonra da takımımıza katılacak olan arkadaşımız olursa onu da aramıza alarak, Fenerbahçe'nin bir adım daha ileriye gitmesi için ne gerekiyorsa onu yapacağız."

        Omzundaki sorun ile ilgili bilgi veren sarı-lacivertli takımın oyuncusu, "Omzumun durumu çok iyi, sağlık anlamında herhangi bir sıkıntı çekmiyorum" ifadesini kullandı.

        BABALIK HEYECANI

        Yaşadıkları sıkıntılı günlere rağmen babalık heyecanı yaşayan Volkan Demirel, duygularını şöyle dile getirdi:

        "İlk defa baba olacağım için çok heyecanlıyım. Eşimle birlikte 9 aylık süreç iyi geçti. Eşim çok rahat bir 9 ay geçirdi. Annelik çok kutsal bir şey. Çocuğumuzun adını da Yade koyacağız. Bu da eşim ve benim uzun süre düşünüp kadar verdiğimiz bir isim."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ