Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Trabzonspor Alanzinho, Alanzinho ayrıldı, Alanzinho kemençe - Trabzonspor Haberleri

        2009 yılında Trabzonspor'a transfer olan ve 5 sezondur bordo-mavili formayı giyen Brezilyalı oyuncu Alanzinho, takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

        1-1 beraberlikle sonuçlanan Beşiktaş maçının ardından, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Çaykur Rizespor ile oynanacak olan maçın hazırlıklarına başlayan Karadeniz ekibinde duygusal anlar yaşandı.Trabzonspor'da uzun yıllar forma giyen 'Of'lu Ali' diye de anılan Alanzinho, antrenman öncesi takım arkadaşlarıyla vedalaşırken, oyuncular adına ise takım kaptanı Onur, Alanzinho'ya kemençe hediye etti.

        Trabzonspor'da sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilen Brezilyalı oyuncu Alanzinho için düzenlenen vedalaşma töreninde ise bordo-mavili takımın tarihinde bir ilk daha yaşandı. Takımdan ayrılan bir oyuncu için ilk kez böyle bir uğurlama yapılırken, Alanzinho ise çok duygulandığını ifade etti. Trabzon'un ve Trabzonspor'un kendisi için bir aile olduğunu belirten oyuncu, "Ben buradan nereye gideceğimi bilmiyorum ama burası benim hep ailem olarak kalacak. Ben artık bu kulübün bir taraftarıyım. Trabzon'u ve sizleri çok özleyeceğim. Nerede olursam olayım sizlerle tek tek görüşmek istiyorum"dedi.

        Takım arkadaşları adına Alanzinho'ya kemençe hediye eden kaleci Onur ise, Trabzonspor'da Alanzinho ile 5 yıldır birlikte olduğunu belirterek, "Burada onunla birlikte şampiyonluk yaşadık. Alanzinho futbolculuğu ve yeteneklerinin yanı sıra gerçekten çok karakterli, inanılmaz bir insan. Nereye giderse gitsin bizde onun gollerini ve çalımlarını izlemek istiyoruz. Kalbimiz onunla ve daha çok başaralı olmasını istiyoruz. Biz onu unutmayacağız, o da bizi unutmasın" ifadesini kullandı.

        Hediyesi kemençeyi Onur'un ellerinden salan Alanzinho, daha sonra bordo-mavili futbolcular tarafından omuzlara alınarak alkışlandı. Oldukça duygusal anlar yaşan oyuncu omuzlardan aşağıya inerken kenarda takım arkadaşlarının antrenmanını izledi.

        Öte yandan Trabzonspor, Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ