Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Rual Meireles ve Dirk Kuyt jet kiraladı, Rual Meireles ve Dirk Kuyt Aziz Yıldırım'ı karşılamak için jet kiraladı - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR/Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe bugünlerde hem zor hem de duygusal günler yaşıyor... Fakat bu süreçte yaşanan bazı olaylar, camianın “Biz bir aileyiz” sloganını ve birlikteliğini ortaya koyuyor... Bunlardan biri de başkan Aziz Yıldırım’ın tatil yaptığı Fransa’dan Türkiye’ye döndüğü önceki akşam yaşandı. Başkan Yıldırım’ı on binlerce taraftarın yanı sıra bütün lisanslı sporcular ve futbol takımı da karşılamaya gelmişti. Hatta bu yüzden Fenerbahçe Futbol Takımı’nın o akşam 19.00’da olan antrenmanı 17.45’e alınmıştı. Dolayısıyla Samandıra’daki toplanma saati de öne çekildi. Ancak 2 günlük izni beraber yurt dışında geçiren Fenerbahçe’nin yıldızları Dirk Kuyt ve Raul Meireles, önceden uçak biletlerini almıştı. Uçak biletlerine göre ise antrenmana yetişmeleri mümkün olmayan ikili, uçak saatini de öne alamadı.

        BÜYÜK TAKDİR TOPLADI

        Fakat bu iki tecrübeli oyuncu çok ilginç bir hamleye imza attı. Kuyt ve Meireles, yöneticileri arayıp, “Uçak biletimizi değiştiremiyoruz. O yüzden gelemiyoruz” demek yerine İstanbul’a gelmeden Atatürk Havaalanı’ndan Sabiha Gökçen Havaalanı’na kısa sürede gitmek için bir jet kiraladı. İkili İstanbul’a indi ve kendilerini bekleyen jet ile apar topar Sabiha Gökçen Havaalanı’na, oradan da Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne geçti. İkilinin bu hareketi özellikle teknik heyeti çok mutlu etti. Profesyonellik açısından çok olumlu karşılanan bu davranış karşısında teknik direktör Ersun Yanal, iki oyuncuya teşekkür etti. İki oyuncu kiraladıkları jet sayesinde hem antrenmana yetişti hem de başkanı karşılamak için Sabiha Gökçen’de hazır bulundu.

        MALİYETİ 5 BİN EURO+KDV

        Fenerbahçe’nin yıldız oyuncuları Dirk Kuyt ve Raul Meireles’in antrenmana ve başkanı karşılamaya geç kalmamak için kiraladıkları özel jetin Atatürk Havaalanı ve Sabiha Gökçen Havaalanı arasındaki kiralama bedeli ise ortalama 5 bin Euro+KDV civarında... İkili geç kalmamak için bu parayı gözden çıkardı ve jeti kiraladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ