Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Olcay Şahan sol ayak sözü, Beşiktaş - Elazığspor - Beşiktaş Haberleri

        Olcay Şahan... Çok koşan... Hırsıyla öne çıkan... Aybaba döneminin vazgeçilmezi, Bilic devrinin ise son bölümlerde kenara geleni... Kısa sürede Beşiktaş’a alıştı, futbolu, koşması ve golleri alkış topladı... Dünkü SB Elazığ maçının ise ilk 11 anlamında düşünüldüğünde tecrübeli ismiydi... Mücadelesi de golü de “PEKİYİ”YDİ... Rakamlara göre son 8 haftada 5 gol attı bu sezon ligde toplamda 6 gole ulaştı...

        Maçtaki şovuna ise maç bitiminde de devam etti. LİG TV’nin canlı yayınında stüdyodan gelen kutlamalara “Herkesin elinden öpüyorum” girizgahıyla başladı golünü anlatırken de “Müthiş sol ayağımla yapıştırdım” dedi, ‘müthiş sol (!) ayak’ sözüne kendisi bile güldü... Maç, takım mücadelesi ve sonuçla ilgili de şunları söyledi:

        ‘ZAR ZOR 11 ÇIKARDIK’

        “Maçtan önce sıkıntılı 24 saat geçirdik. Oğuzhan, Mami üst üste sakatlıklar oldu. Zar zor 11 çıkardık. Bakarsak 11 tane oyuncunun 5’i ilk 11’de ilk maçlarını yapıyor. Takdir edilecek bir performans gösterdiler. Hepsini tek tek yürekten kutluyorum. Maçta bir avantajımız daha çıktı o da taraftarımızdı. Taraftar arkamızda olduğu sürece bizi burada kimse yenemez. Çok önemli bir galibiyet. Kendimle ilgili yorum yapmak istemiyorum, takım olarak çok iyiydik.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ