Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Cristian Baroni'den Selçuk İnan'a yanıt geldi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçeli futbolcu Cristian Baroni, Selçuk İnan’ın verdiği röportajda, “Eğer şans Fenerbahçe’nin yanında olmasaydı, puan farkı en fazla 3 olurdu” sözlerine cevap verdi.

        Baroni, son dakika golleriyle kazandıkları maçlarla ilgili "şans" değerlendirmesine katılmadığını belirterek, "Şans diye bir kavram yok. Her maça sıkı bir şekilde çalışıyoruz ve son ana kadar kazanmak istiyoruz" dedi.

        Bir alışveriş merkezinde düzenlenen tanıtım için futbolseverlerle bir araya gelen iki futbolcu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        Zirveye oynayan rakip takım oyuncularının, Fenerbahçe'nin son dakika golleriyle gelen galibiyetlerini şans olarak değerlendirdiği belirtilerek yöneltilen soruya Brezilyalı futbolcu, "Şans diye bir kavram yok. Maçlar hakemin düdüğüyle sona eriyor. 90 dakika boyunca her zaman sonuna kadar mücadele etmelisiniz. Fenerbahçe'nin de çok önemli ve kaliteli forvet oyuncuları var. Webo, Emenike, Kuyt, Sow gibi. Bunun şans olduğuna inanmıyorum. Her maça sıkı bir şekilde çalışıyoruz ve son ana kadar kazanmak istiyoruz. Şans diye bir şey yok" ifadelerini kullandı.

        Geçen yıla göre az sayıda maç yapmalarının bir dezavantaj olup olmadığı sorusuna Cristian, "Bunun çok fazla etkileyeceğini düşünmüyoruz. Çünkü biz hafta, hafta çalışıyoruz. Gerçekten çok fazla çalışıyoruz. O yüzden maçların sayısının iyi ya da kötü yönde etkileyeceğini düşünmüyorum. Biz sadece kendi işimize bakıyoruz" diye yanıt verdi.

        Brezilyalı futbolcu, Fenerbahçe'nin çok büyük bir camia olduğunu kaydederek, "Her maça ayrı ayrı hazırlanıyoruz. Tabii ki de bu bizim için çok önemli. 5 yıldır buradayım. Burada en azından bir şampiyonluk daha görmek istiyorum. Bütün takım için çok önemli" diye konuştu.

        Webo: "4 forvet Fenerbahçe için çok büyük bir avantaj"

        Pierre Webo, sarı-lacivertli takımın geçen yıl UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde forvet eksikliği çektiğini belirterek, bu sezon kadrodaki hücum oyuncusu sayısının artmasının büyük bir avantaj olduğunu kaydetti.

        Sarı-lacivertli takımda 4 forvet oyuncusunun toplam 28 gol attığı, bu başarının sırrının ne olduğu sorusu üzerine konuşan Kamerunlu golcü, "Forvet oyuncularının çokluğu bizim için güzel. Hepimiz aslında birbirimizle rekabet ediyoruz bir yandan. Bu rekabet çok yararlı oluyor. Geçen yıl UEFA'da Fenerbahçe'nin forvet oyuncu eksikliği vardı ve bunun acısını çok çektiğimize inanıyorum. Bu yıl hücumda çok futbolcunun olması Fenerbahçe için çok büyük bir avantaj" şeklinde ifadeler kullandı.

        Hafta sonu deplasmanda Kardemir Karabükspor ile yapacakları mücadeleye de değinen Fenerbahçeli futbolcu, geçen sezon Karabük'te puan yitirdiklerini anımsatarak, "Baktığınızda Kademir Karabükspor önemli bir rakip. Bütün rakipler bize karşı çok iyi hazırlanıyor. O yüzden saygı duymamız gerekiyor. Umarım bu hafta sonu deplasmandan 3 puan alıp geri geleceğiz. Çünkü geçen yıl puan kaybımız olmuştu. Bu sene bunu yaşamayacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

        Takımdaki forvetlerle rekabette en zorlu rakip olarak kimi gördüğü sorusuna sarı-lacivertli futbolcu, "Direkt olarak bir isim söyleyemem. Aslında bu biraz teknik direktöre sorulabilecek bir soru. Rekabet anlamında hepimiz Fenerbahçe'ye yardım etmek istiyoruz. Bu kadar fazla oyuncunun olması Fenerbahçe için avantaj" şeklinde cevap verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ