Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Portekiz Milli Takımı Fernandes Milli Takım'da oynamayı kendisi istemedi - Beşiktaş Haberleri

        Portekiz Milli Takımı teknik direktörü Paulo Bento, takımının Dünya Kupası vizesi almasının ardından özel açıklamalarda bulundu.

        Record gazetesinde yer alan röportajda en dikkat çeken bölümlerden biri ise Beşiktaşlı Manuel Fernandes ile ilgili olan satırlar oldu. Sporx'te yer alan habere göre; Bento, Fernandes'in Portekiz Milli Takımı kadrosuna çağırılmadığı için hem Türkiye'de hem de ülkesinde eleştirilmesine yanıt vererek, "Milli takımda yer almayı kendisi istemedi" ifadelerini kullandı.

        Portekizli teknik adam ayrıca Manuel Fernandes ile yüzyüze görüşmek için Türkiye'ye gittiğini belirterek, "İsrail ve Azerbaycan maçları için Manuel Fernandes ile görüşmeye Türkiye'ye gittim, ama görüşemedik. Benimle görüşmek istemedi zannediyorum. O, Milli takım antrenörüyle görüşmeyerek bu şansını kendisi kaybetti, kendisini kapattı ve kadroya hiç çağrılamadı" ifadelerini kullandı.

        Manuel Fernandes, Portekiz Milli Takımı formasını en son 29 Şubat 2012 tarihinde Polonya deplasmanında ikinci yarıda oyuna girerek giymiş ve o günden bu yana bir daha Milli takım kadrosuna dahi çağırılmamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ